Korg
Korg

Fotpallar

En fotpall är det perfekta komplementet till fåtöljer och gungstolar. Fotpallen ger ett skönt stöd till dina utsträckta ben när du ska vila, läsa eller se på tv. Väljer du en fotpall med förvaring får du dessutom en möbel som både är bekväm och praktisk.

Produkter: 23
Produkter:23
Välj visning:
Visar 21 av 23

Väljer du en fotpall i fårskinn, sammet eller teddy-tyg?

Om du letar efter en fotpall i sammet, skinn eller något annat material, är chansen stor att du hittar den på ILVA. De flesta av våra fotpallar kommer i olika material. Det betyder att du enkelt kan matcha din skinnfåtölj från ILVA med en likadan fotpall i skinn. Hos oss kan du välja fotpallar i läder i flera olika färger, från svart till cognacfärgat.

Det finns också fotpallar i teddy. Teddy är ett lurvigt tyg som är syntetiskt men påminner om fårskinn. Det är skönt och mysigt att sitta på. Du kan också välja en fotpall i trä för att matcha dina trämöbler. Letar du efter en fotpall i ett särskilt material? Genom att klicka på produkten kan du se vilket material stomme och överdrag är tillverkade av.

En liten fotpall gör stor skillnad

Även den skönaste fåtölj kan bli ännu bekvämare att sitta i med en fotpall till. Att få sträcka ut benen gör stor skillnad när du läser, vilar eller löser korsord. Fundera på om du vill ha en hög eller låg fotpall, vi har flera olika storlekar i vårt sortiment. Väljer du en hög fotpall får du också fördelen av att kunna använda den som pall.

Om du har en ILVA-fåtölj är det mycket enkelt att hitta en passande fotpall till. Välj bara fåtölj och fotpall med samma produktnamn. Då kan du vara säker på att din nya fotpall matchar i både storlek, stil och färgnyans.

Få inspiration till inredningen

Om har en fåtölj och fotpall i beige, svart eller någon annan färg, och är osäker på hur du ska inreda med dem, kan du kolla in våra inspirationssidor. Där hittar du bilder på ILVAs fotpallar och övriga möbler i riktiga rum. Bilderna är en bra källa till inredningsidéer både vad gäller val av möbler, färger och möblering.

Få en komplett läshörna

Med ett sidobord och golvlampa till din fåtölj och fotpall får du en fulländad läshörna att mysa i. Tillsammans med en pläd och en varm kopp the är du redo att möta kyliga kvällar.

En fotpuff har flera användningsområden

En puff kan också användas som fotpall och är en bekväm och praktisk möbel. En sittpuff är större än vanliga fotpallar och är vanligast bredvid soffor. Puffen fungerar som en extra stor fotpall du kan lägga upp hela benen på. ILVAs sittpuffar finns också i flera olika former och kan vara ett bra alternativ om du exempelvis är ute efter en rymlig och rund fotpall.

En sittpuff som fotpall är också perfekt för dig som behöver extra sittplatser. Många sittpuffar är stoppade och lika höga som en soffa, vilket gör dem sköna att sitta på. Och tack vare fotpuffens storlek kan den ofta ha ett inbyggt förvaringsutrymme.

Hitta en fotpall på rea

På ILVAs sidor med erbjudanden hittar du möbler från hela vårt sortiment till nedsatta priser. Om du har tur kan du hitta en fotpall som är svart, eller något annat du letar efter, till riktigt bra pris. Prissänkningarna gäller bara gäller så länge lagret räcker. Ett tips är därför att inte vänta för länge med att köpa om du hittar något du vill ha.

Genom att besöka fyndsidorna regelbundet kan du hålla koll på våra prissänkningar. Ett annat sätt att hålla dig a jour med ILVAs realisationer är att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet innehåller dessutom massor av annat spännande att läsa för den inredningsintresserade.

Beställ idag eller besök en ILVA-butik

Är du osäker på om du ska välja en fotpall som är vit eller svart, stor eller liten? Ibland kan det vara lättast att ta ett beslut efter att ha sett möblerna i verkligheten. Du är varmt välkommen att besöka en ILVA-butik för att testa och känna på vårt utbud. I butikerna kan du också få hjälp direkt av vår kunniga personal. Du kan också skriva till oss direkt i chatten om du undrar över något.

Oavsett om du handlar i butik eller via nätet har du samma fraktalternativ. Välj mellan att själv hämta ut varan utan fraktavgift i butik, eller att få den levererad hem av oss.