Korg
Korg

Resårbottnar 90x200 cm

Produkter: 18
Produkter:18
Välj visning:
Anpassat av
Vidd/Djup:90-90 cm
Längd:200-200 cm
Pris
Anpassa sortimentet
Brand
Fasthet
Bäddmadrasstyp
Madrasstyp
Vidd/Djup
Längd
Visar 18 av 18

Därför ska du välja en resårbotten på 90x200 cm

Med en resårbotten på 90x200 cm får du en bra säng till ett bra pris. En resårbotten, även kallad ramsäng, har fjädrar som följer och avlastar kroppen behagligt för att ge dig bästa möjliga nattsömn. En resårbotten är ett populärt val och har en enkel konstruktion med en inbyggd träram. Det innebär att du bara behöver ett par sängben och en bäddmadrass till för att få en fullt funktionell säng.

Se ILVAs stora sortiment av resårbottnar och hitta en modell som passar dig. Genom att välja fasthet på fjädrar och bäddmadrass kan du få en resårbotten på 90x200 cm helt anpassad efter dina behov. Du är varmt välkommen att besöka en ILVA-butik om du vill testa din ramsäng på 90x200 cm före du beställer. I butik kan du också få vägledning direkt av vår personal. När du bestämt dig för en säng kan du välja att själv frakta hem sängen eller att få den hemlevererad av oss.

Ska jag välja en resårbotten på 90x200 cm eller en bredare modell?

En resårbotten på 90x200 cm är en enkelsäng som passar bra i gästrummet, sommarstugan eller i en liten lägenhet. Om du vill ha en större enkelsäng kan du välja någon av ILVAs modeller på 120x200 cm eller 140x200 cm. Vi har också dubbelsängar på 160x200 cm, 180x200 cm och uppåt.

Om du redan har en resårbotten på 90x200 cm kan du bygga ut den till en dubbelsäng genom att köpa en till enkelsäng i exakt samma storlek och lägga en 180 cm bred bäddmadrass ovanpå. Fördelen med att ha två separata resårbottnar som är 90 cm breda i stället för en enda gemensam sängbotten, är att du och din partner kan få individuellt anpassad fasthet.

Utöver resårbottnar kan du även välja kontinentalsängar och ställbara sängar i vårt sortiment. Du kan läsa mer om de olika sängsorterna i vår sängguide.

Inred smart med en 90 cm bred resårbotten med förvaring

En resårbotten på 90x200 cm med förvaring är ett praktiskt alternativ för dig som har ont om utrymme och vill använda kvadratmetrarna effektivt. Med ett par höga sängben får du plats med förvaringslådor under sängen. Du kan också komplettera med ett smidigt vägghängt sängbord som rymmer mobilen, en bok och ett vattenglas. Om du är ute efter en 90 cm bred säng med förvaring till barnrummet kan du hitta sängstommar med inbyggda lådor bland ILVAs barnsängar.

Gör din nya resårbotten på 90x200 cm riktigt fin med vackra överkast och prydnadskuddar från ILVA. Hos oss hittar du även täcken och huvudkuddar. Och med en trevlig sänglampa blir din nya säng komplett. Se gärna våra inspirationssidor till sovrummet för att få idéer till när du ska inreda med din nya ramsäng på 90x200 cm.

Beställ en resårbotten på 90x200 cm på rea från ILVAs fyndsidor

På ILVAs sidor för erbjudanden har vi löpande prissänkningar på våra produkter och om du har tur kan du hitta en resårbotten på 90x200 cm på rea. Eftersom utbudet på fyndsidorna ändras fort är det en bra idé att besöka dem med jämna mellanrum och inte vänta för länge med att beställa om du hittar något du gillar. Utöver resårbottnar på 90x200 cm kan du hitta ställbara sängar och kontinentalsängar.

Du kan också ta del av ILVAs erbjudanden i vårt nyhetsbrev och i våra sociala medier. Där kan du också läsa om trender, nyheter i ILVAs sortiment, tävlingar och inredningstips.