Korg
Korg

Resårbottnar 120x200 cm

Produkter: 3
Produkter:3
Välj visning:
Anpassat av
Vidd/Djup:120-120 cm
Längd:200-200 cm
Pris
Anpassa sortimentet
Brand
Fasthet
Madrasstyp
Bäddmadrasstyp
Vidd/Djup
Längd
Visar 3 av 3

Hur är en resårbotten på 120 cm från ILVA uppbyggd?

En resårbotten på 120x200 cm har en träram som stomme och en kärna med skum, fjädrar och lameller. På toppen brukar det ligga en bäddmadrass som gör sängen skönare och som skyddar den mot svett och smuts. Om det inte ingår rekommenderar vi att du köper till en bäddmadrass till din nya resårbotten på 120 cm.

En resårbotten kallas även för ramsäng och kan väljas i olika storlekar och fasthet. Om du tycker att en ramsäng på 120x200 cm är för smal hittar du på ILVA modeller ända upp till 180x200 cm. Vi har även mindre resårbottnar, ned till 80x200 cm.

En resårbotten är en vanlig sängmodell med en stabil konstruktion, som är mycket bekväm att sova i. Om du vill ha lyxigare varianter kan du se våra kontinentalsängar med flera lager och justerbara sängar som kan ställas in efter dina behov.

När är en resårbotten på 120x200 cm ett bra val?

En resårbotten som är 120 cm bred är en generös storlek för en person. Tillfälligt kan det också gå bra att sova två personer i en 120 cm bred resårbotten, men som permanent lösning brukar de flesta par vilja ha en bredare säng. En resårbotten på 120 cm passar perfekt i studentboenden, i gästrum och i sommarstugor. Den är också ett bra val i mindre lägenheter och förstås för par som tycker den är alldeles tillräckligt stor.

Tänk på detta när du köper en ramsäng

Det är viktigt att du väljer rätt fasthet när du ska köpa din nya ramsäng på 120x200 cm. Fastheten ska passa din kroppsform och vikt, så du får ett bra stöd av sängen när du sover. Fastheten avgörs av skummet och fjädrarnas hårdhet. För att bli klokare i valet av din nya resårbotten på 120x200 cm kan du läsa mer om fasthet och annat i vår guide Goda råd om madrasser.

Vi rekommenderar dig att du besöker en ILVA-butik och prövar olika madrasser, om du vill vara helt säker på vilken säng som är den rätta för dig. Var uppmärksam på att din rygg är rak när du ligger i sängen. Fråga gärna vår personal i butiken för att få närmare vägledning.

Tillbehör till en resårbotten på 120 cm

Om du väljer en resårbotten utan sängben är det en god idé vi att du köper till dem separat. Förutom att det ser trevligare ut behöver alla sängar luftcirkulation under för att de ska hålla sig fräscha. Dessutom gör sängben att du får plats med förvaringslådor under din 120 cm breda resårbotten.

Du kan också välja en resårbotten på 120x200 cm med sänggavel. En gavel gör att hela sovrummet ser trevligare ut och är skön att ha kudden mot. Om du vill få ytterligare idéer till hur du kan skapa en harmonisk sovrumsmiljö kan du kolla in ILVAs sidor med inspiration till sovrummet. Där finns massor av bilder som i bästa fall kan hjälpa dig att inreda med din nya resårbotten på 120x200 cm.

Hitta en resårbotten på 120 cm på rea

Om du har tur kan du hitta en resårbotten på 120x200 cm billigt på ILVAs sidor med erbjudanden på sängar och madrasser. De nedsatta priserna gäller bara så länge varan finns kvar i lager, ett tips är därför att slå till direkt om du hittar en säng du vill ha.

Oavsett om du köper en resårbotten på 120x200 cm via erbjudandesidorna, den vanliga hemsidan eller i butik, har du samma leveransalternativ. Du kan alltid välja mellan att få varan hemlevererad av oss, eller att du själv hämtar ut den utan fraktkostnad i en ILVA-butik.