Korg
Korg

Beiga soffor

Produkter: 137
Produkter:137
Välj visning:
Visar 21 av 137

En beige soffa i vardagsrummet är ett säkert val

Soffan är en av hemmets viktigaste möbler. Det är i den du slänger dig när du behöver ladda batterierna, när du ser en film eller myser med familjen. Det spenderas många timmar i vardagsrummet och det är därför viktigt att du tycker om din soffa. Dock kan det vara svårt att välja färg på sin soffa. Om du vill vara säker på att du kommer tycka om färgen kan det vara en bra idé att välja en beige soffa.

Beige är en neutral färg som man inte tröttnar på och den passar i de flesta miljöer. Dessutom är beige lätt att kombinera med andra färger och olika inredningsstilar. En beige soffa är helt enkelt en tidlös klassiker och ett säkert kort. Soffor som är beigea finns i många olika material och ILVA har ett stort utbud. Om du exempelvis letar efter en beige soffa i sammet eller manchester, kommer du hitta den hos oss.

Här följer en liten överblick över de populäraste sofforna:

Sammet och manchestersoffa: Sammet och manchester är mjuka material som ger ett elegant utseende. Sammetssoffor har blivit särskilt populära i svenska hem de senaste åren, vilket inte är överraskande. Det mjuka tyget är både vackert och bekvämt att sitta på. Både sammet och manchester är slitstarka och passar bra för dig med katt eller hund, eftersom husdjurets hår enkelt kan avlägsnas med handen eller en roller.

Tygsoffa: Tygsoffor i olika material är ett säkert val som du inte kommer ångra. En tygsoffa är populär och i ILVAs sortiment hittar du både modernare och mer klassiska varianter. Tygsoffor finns i flera olika material, bland annat ull, linne, bomull och syntetiska fibrer.

Det är för- och nackdelar med alla soffor. Om du fortfarande är osäker på om din nästa soffa ska vara en beige soffa i sammet, en beige soffa i linne eller en soffa i något annat material, är du alltid välkommen in i någon av våra butiker. Där kan du se och känna på sofforna i verkligheten, vilket kan underlätta beslutsfattandet. I butik kan du också få guidning av vår kunniga personal.

En beige soffa i inredningen

En beige soffa passar bra ihop med alla färger och är därför lätt att inreda med. Till exempel kan du enkelt liva upp en beige soffa med inredningstillbehör i sprudlande färger – eller styla soffan med liknande ljusa färger för att skapa en inredning där kulörerna går ton-i-ton. Ett rum där färger på möbler och heminredning går ton-i-ton ger en känsla av lugn och skapar en avslappnad atmosfär i hemmet.

En beige soffa matchar snyggt ihop med inredningsdetaljer i ljust trä, rotting och andra naturmaterial. Se gärna några av ILVAs inredningsförslag för att få inspiration till en beige soffa.

Och om du skulle tröttna på inredningen runt den beigea soffan kan du enkelt byta ut den och få en ny stil i vardagsrummet. Ett tips är att ställa de gamla sakerna i andra rum eller i förrådet, och rotera inredningen när du vill ha förnyelse.

På ILVA finns det beigea soffor i flera olika färgnyanser. Vi har både ljusa och mörka beigea soffor, och du kommer enkelt att hitta precis den beigea nyans som passar bäst i ditt vardagsrum. Du hittar också kuddar, plädar och massor av andra inredningstillbehör du kan piffa upp din beigea soffa med.

Dessutom har vi massor av ytterligare föremål att ställa i vardagsrummet, som blomkrukor, vaser, ljusstakar i vackra nyanser av beige – om du vill skapa en röd tråd i din inredning.

Skapa en samlingsplats med en beige soffa med divan

På ILVA kan du också hitta en beige soffa med schäslong och en u-soffa som är beige. Dessa två sorters soffor är mycket rymliga och är perfekta när du behöver slappna av eller ta en tupplur. Dessutom skapar de en naturlig samlingspunkt för familjen när ni ska mysa med en film och lördagsgodis.

I vårt sortiment kan du också hitta 3-sits soffor som är beigea, vilket kan vara en bra lösning för dig med lite mindre plats i vardagsrummet. Du kan fortfarande skapa en samlingspunkt för hela familjen och ordna med sittplatser för alla, till exempel genom att komplettera med en sittpuff, dagbädd eller fåtölj.

En stor beige soffa till extra bra pris

Håll koll på ILVAs erbjudanden, har du tur dyker det upp en djup beige soffa, eller något annat du letar efter. Följ också gärna våra konton på sociala medier eller vårt nyhetsbrev, för att ta del av nyheter, inredningstips och kampanjer.