Korg
Korg

Gula soffor

Produkter: 26
Produkter:26
Välj visning:
Visar 21 av 26

Få in värme i vardagsrummet med en gul soffa

En gul soffa skänker en varm och trevlig atmosfär till vardagsrummet. Gult är en uppiggande färg som associeras till sommar och solens varma strålar. ILVA har ett stort utbud av gula soffor i flera olika nyanser. Oavsett om du är på utkik efter en senapsgul eller ljusgul soffa hittar du säkert en passande modell hos oss.

Väljer du en ljusgul soffa eller någon annan nyans?

Det finns gula soffor i många olika nyanser. Du kan hitta gula soffor i klargul, men även modeller i mörkare och jordigare färgnyanser, som gurkmejagul och senapsgul. Vill du ha en soffa som drar blickarna till sig är en citrongul modell ett bra alternativ. Om du i stället vill ha ett mer dämpat utseende i vardagsrummet kan du välja en senapsgul soffa. En senapsgul soffa ser lite gyllene ut och skänker en subtil elegans till rummet.

Liva upp vardagsrummet med en gul soffa i sammet

Sammetssoffor i trevliga färger är populära i svenska hem. Det är inte underligt, soffor i sammet är mjuka och har ett exklusivt utseende. Dessutom är de hållbara och sköna att sitta i. En gul soffa i sammet fångar folks uppmärksamhet och drar gästerna till sig. På ILVA hittar du både gula soffor i sammet och gula manchestersoffor. Manchestertyg påminner mycket om sammet, men manchester har en räfflad yta där sammeten är helt jämn.

En gul soffa i sammet är utöver att vara vacker också praktisk, särskilt om du har husdjur. Hår från hund, katt och andra husdjur tränger sig nämligen inte ned i tyget utan lägger sig ovanpå. Därför kan du enkelt ta bort hår från husdjur med en klädvårdsrulle, dammsugare eller bara handen.

Låt din gula soffa bli en naturlig del av inredningen

Det finns flera inredningsstilar som matchar en gul soffa. Till exempel är både svarta och vita soffbord samt inredningstillbehör snygga till gula soffor. Du kan också skapa en röd tråd i inredningen med prydnadskuddar och vaser i olika gula nyanser. För mer inspiration till din gula soffa kan besöka ILVAs inspirationssidor. Kanske får du en bra idé till hur du kan matcha din nya gula soffa med resten av inredningen i vardagsrummet.

Tips: En gul soffa i sammet är riktigt snyggt ihop med heminredning i mässing. Även marmormöbler, som soffbord i marmor, matchar bra till gula soffor.

Hitta flera olika gula soffor på ILVA

ILVAs sortiment har flera gula soffor du kan välja mellan. Bland annat har vi ett stort utbud av gula soffor i sammet, gula manchestersoffor och inte minst gula schäslongsoffor. En soffa med schäslong är ett bra val om du har en stor familj eller ofta har gäster på besök. Oavsett om du önskar en gul soffa i sammet eller en schäslongsoffa är vi redo att vägleda dig, både online i vår chatt och på golvet i våra fysiska butiker.

Besök en ILVA-butik för att testa din nya soffa i verkligheten

Du är välkommen att besöka någon av våra butiker om du vill se vårt sortiment i verkligheten, ibland kan det hjälpa i beslutsfattandet. När du handlar på ILVA, antingen via hemsidan eller i butik, kan du välja mellan att kostnadsfritt själv köra hem din gula soffa eller att få den levererad av oss.

Tips: Missa inte våra sidor med erbjudanden. Har du tur hittar du en gul soffa till ett riktigt bra pris – eller något annat du inte visste du behövde.