Korg
Korg

Vita soffor

Produkter: 14
Produkter:14
Välj visning:
Visar 14 av 14

En vit soffa gör vardagsrummet ljusare

En vit soffa i vardagsrummet bidrar till att skapa en lugn atmosfär som kan hjälpa dig att koppla av. Färgen vit upplevs ofta som lätt och harmonisk, och en vit soffa ljusnar upp rummet och kan få det att verka större. Vit är en klassisk kulör som sällan blir omodern – chansen är därför stor att du kommer glädjas åt din vita soffa i många år.

Letar du efter en vit soffa 3-sits eller någon annan modell? Se ILVAs stora sortiment av olika sorters vita soffor, du hittar dem både här på hemsidan och i våra butiker.

En vit soffa i inredningen

Den vita färgen är traditionell och lätt att inreda med eftersom den passar bra ihop med nästan alla andra kulörer. Vitt är inte bara en färg utan finns i flera olika nyanser, till exempel kritvit, gräddvit och off-white. Kritvit har en kyligare färgton som drar åt det grå och hållet, medan gräddvit och off-white har varmare toner. Det är riktigt snyggt att kombinera möbler, tapeter och inredningsdetaljer i olika vita färgtemperaturer, till exempel en soffa i off-white och kritvita inredningsdetaljer.

Det finns gott om möjligheter när du ska inreda med en vit soffa. Exempelvis kan du piffa upp den vita soffan med kuddar och plädar i mjuka pastellfärger eller mer dominerande mörka färger. Här är några förslag som kan hjälpa dig att få inspiration när du ska inreda med en vit soffa:

  • Bryt det vita utseendet med svarta ljusstakar eller vaser.
  • Välj prydnadskuddar och golvmattor med svarta mönster och tryck.
  • Ha ett soffbord i rotting eller en hylla i trä för att få in mer värme i inredningen.
  • Välj möbler och heminredning i olika nyanser av vit för att skapa spännande variationer.
  • Variera med olika material, till exempel lammskinn för att ge vardagsrummet liv.
  • Måla ditt trägolv vitt för att skapa ett sammanhängande utseende. Eller gör det motsatta och måla en vägg i en helt annan färg för att få kontraster i rummet.

För att få ännu fler idéer till inredningen med din vita soffa kan du kolla in ILVAs sidor för inspiration. Där finns massor av bilder på olika inredningar, bland annat med vita soffor.

Det finns många olika vita soffor

Det finns ett stort utbud av vita soffor i olika material och modeller på ILVA. Vi har bland annat vita soffor med divan och små vita 2-sits soffor. Vi har också modeller med olika egenskaper, så oavsett om du letar efter en vit soffa som är djup, eller stor vit soffa med hög rygg, är chansen stor att du hittar dem hos oss.

Vi har också vita soffor i flera olika material som manchester, skinn och canvas. Vissa av våra vita soffor är del av en möbelserie. Det betyder att du kan få både soffa, fåtölj och sittpuff i samma stil och vita färg.

Så här underhåller du en vit lädersoffa

På ILVA säljer vi mest av tygsoffor men vi har också skinnsoffor. Skinnsoffor är dyrare än tygsoffor, men de har också sina fördelar. Om du tar väl hand om din skinnsoffa håller den i regel fler år än en tygsoffa. Skinnsoffan får också en unik patina med tiden som ger den ett unikt och hemtrevligt utseende.

En vit skinnsoffa kan också vara mer praktisk än en vit tygsoffa, eftersom det är lättare att rengöra skinnklädsel om du skulle spilla på den. Om du har småbarn kan därför en skinnsoffa vara att föredra. Också om du har husdjur är en vit soffa i skinn ett bra val, eftersom det är lätt att ta bort pälshår från skinnöverdraget. I vår guide om rengöring och underhåll av skinnmöbler kan du läsa om hur du tar hand om din skinnsoffa på bästa sätt.

Även om det kan vara enklare att snabbt dammsuga och torka av en skinnsoffa betyder det inte att en tygsoffa är svår att hålla ren. Flera av våra vita soffor har också avtagbar klädsel som kan tvättas i tvättmaskinen. På så sätt kan du hålla din vita soffa ren och fin riktigt lång tid. Dessutom är de flesta av ILVAs tygsoffor förhållandevis slitstarka och motstår därför bättre fläckar och smuts.

Läs mer om rengöring och underhåll av tygöverdrag till din vita soffa i vår skötselguide.

Fynda en vit soffa på erbjudande på ILVA

Oavsett om du letar efter en vit soffa 2-sits, en vit linnesoffa eller något annat, rekommenderar vi dig att kolla in våra sidor för erbjudanden. Där kan du hitta massor av olika möbler till riktigt bra priser. Kanske finner du något du inte visste du behövde i förväg?

Du kan också ta del av erbjudanden på vita soffor och annat genom att prenumerera på ILVAs nyhetsbrev och följa oss på Instagram och Facebook. Om du vill se våra vita soffor i verkligheten är du varmt välkommen till någon av våra butiker. Där kan du också få hjälp direkt av vår personal.