Korg
Korg

Steghyllor

Produkter: 2
Produkter:2
Välj visning:
Visar 2 av 2

Möblera med en elegant trapphylla

En steghylla, även kallad trapphylla, är en elegant hylla som smalnar av på höjden. Konstruktionen ser ut som en kombination av en hylla och en stege som står lutad mot väggen. På många steghyllor är hyllplanen längst ned större än de högst upp. Därför passar det ofta bra att ha större saker längst ned på en steghylla och ha vackra prydnadsföremål eller fotografier högre upp.

I ILVAs sortiment finns både vita och svarta steghyllor, samt trapphyllor i trä, metall och andra material.

Inred med en steghylla

En steghylla har många användningsområden. Hyllan är ett designföremål i sig själv och passar till exempel bra i vardagsrummet, köket och hallen. Här är några tips på hur du kan inreda med en steghylla:

  • En vit steghylla med gröna växter i ett vitt rum blir en ljus och fräsch blomhylla med fokus på de gröna växterna.
  • Gör en kaffehörna med en steghylla i köket. Den rymmer både kaffekapslar, kaffekoppar och latteglas. På hyllorna längst ned finns det plats för kokböcker.
  • En steghylla i trä ger ett organiskt och varmt utseende till rummet. Kombinera gärna med möbler i rotting.
  • I farstun kommer en steghylla väl till pass. De smala hyllorna överst passar bra till nycklar och plånböcker. Under dem finns det utrymme för handskar, halsdukar och mössor. Ställ gärna korgar eller snygga lådor på hyllan längst ned för ytterligare förvaring.

Se gärna våra inspirationssidor för att få ytterligare idéer till hur du kan inreda med en steghylla och andra möbler från ILVA.

Tips: I ILVAs skötselguide för olika material kan du läsa om hur du bäst tar hand om din steghylla i ek eller andra träslag. Du kommer långt på rengöring med en trasa, men ibland kan träet också behöva oljas.

Se erbjudanden på steghyllor och mycket annat

Prenumerera på ILVAs nyhetsbrev för att ta del av inredningstips, erbjudanden, nyheter och trender. Du kan också följa ILVA på sociala medier där vi regelbundet postar inspirationsbilder och sådant som är trendigt. Letar du efter möbler och heminredning till riktigt bra priser? Se i så fall ILVAs sidor med erbjudanden. Om du har tur hittar du en steghylla i trä eller något annat du letar efter. Men vänta inte för länge med att köpa om du hittar något du gillar, erbjudandena gäller bara så långt lagret räcker.

Är du osäker på vilken steghylla du ska välja? Besök i så fall gärna någon av våra butiker, ibland kan det vara lättare att fatta ett beslut efter att ha sett produkten i verkligheten. Om du redan vet vad du vill ha kan du förstås beställa direkt från hemsidan. Vi erbjuder hemleverans över hela Sverige. Du kan också välja att själv hämta ut din beställning gratis i en ILVA-butik.