Korg
Korg

Nyheter Utemöbler

Få en överblick över alla våra nyheter för trädgården. Oavsett om du letar efter loungemöbler, parasoller, trädgårdsgrupper för hela familjen eller kanske några fina krukor för de späda växterna och blommorna, hittar du våra senaste nyheter på just det här på sidan.

Produkter: 81
Produkter:81
Välj visning:
Visar 21 av 81

TIDENS TREND: SCANDI-TERRANEAN 

Varje säsong bär med sig en ny trend eller tendens som återspeglas i kollektionerna. Det gäller naturligtvis också för årets sortiment av utemöbler - och tillbehör, som präglas av Scandi-terranean stilen. Men vad är då Scandi-terranean? Trenden förenar den enkla och funktionella designen från Skandinavien med den avslappnade elegansen från Medelhavsområdet. Utemöblerna får en utstrålning av tidlös charm och skapar en lugn atmosfär i varje trädgård eller uteplats. Ofta mjukas det hårda aluminiumet upp med naturliga material som trä, flätning eller rep, och kombinerat med lugna jordtoner blir resultatet ett stadigt och harmoniskt vänskap mellan Norden och Medelhavsområdet. Med en blandning av nordisk enkelhet och medelhavsvärme tillför möblerna en stilfull touch till varje utomhusinredning och bjuder in till mys och avkoppling under bar himmel.

VI flyttar utomhus 

När solen börjar titta fram och dagarna blir längre är vi danskar snabba att dra nytta av möjligheten att spendera vår tid utomhus i trädgården eller på terrassen. Här vill vi inte kompromissa med varken komfort eller kvalitet, och du har lika god möjlighet att skapa en avslappnad och mysig plats utomhus som inomhus. Med vår bekväma loungesoffa KORIUS kan du själv sätta samman modulerna efter behov, så det finns plats för hela familjen, eller så kan du ändra arrangemanget om det behövs för förnyelse. Dessutom är serien motståndskraftig mot slitage, smuts och blekning från solen, och det finns inga lösa kuddar som behöver tas in och ut varje dag när dagen är slut.
Behöver din trädgård mer avkoppling? Då är vårt nyhet, stolen ALOHA, definitivt värt ett besök. Med sin aluminiumram, sandfärgade dynor och ljusbeige polyesterrep får du en bra representation av Scandi-terranean stilen. Med ALOHA loungestolen får du den mjuka fåtöljen utomhus, och du kan njuta av soliga dagar i en omfamnande kram av en flätad tron. Du kan med fördel placera ett VIGO lungebord i fibercement bredvid, så har du alltid en plats att ställa din kalla sommardryck när du tar en paus.

DET största utbudet Av CAFÉSeT 

Har du ont om platsen eller skulle du helt enkelt vilja inreda små, mysiga oaser runt trädgården, är det lämpligt med cafébord och tillhörande caféstolar. Den här säsongen har vi ett större urval av caféset än någonsin tidigare, och oavsett om du föredrar den helt svarta stilen, den gråaktiga, naturfärgade polyrattan eller något helt annat, har vi garanterat rätt set för dig. De flesta av våra caféset levereras som grundregel utan dynor till stolarna, men du kan se vårt utbud av utomhusdynor om du behöver extra sittkomfort. Är du ute efter en cafésats med en mer fåtöljliknande karaktär, är ARRES caféset ett riktigt bra alternativ, som du kan få i både natur och svart.

utebord för HELa FAMILjEN 

När du väljer ett utebord finns det flera viktiga överväganden att ta hänsyn till. Först och främst bör du tänka på storleken på din uteplats, och hur många personer du förväntar dig att kunna sitta runt bordet. Om det ska vara fest eller om det är många i familjen som behöver plats varje dag när måltiderna flyttas ut, har vi självklart bord i den längre änden av skalan. En del av våra nya utebord finns i två olika storlekar, som exempelvis SIGRUN, som med sin bordsskiva och ben i teak kommer i längderna 90 cm och 145 cm. Samma gäller för bland annat HOLLIE och DURANA, som också finns i olika storlekar så att du kan anpassa ditt trädgårdsbord efter dina specifika behov.

Dessutom är materialet av avgörande betydelse för bordets hållbarhet och estetik. Träborden har en naturlig skönhet men kräver ofta mer underhåll än till exempel bordet KALANI i aluminium, som är mer väderbeständigt. Stil och design är också viktiga faktorer - vill du ha ett traditionellt träbord eller föredrar du en modern och minimalistisk look? Det finns flera saker att överväga, och du kan alltid hitta massor av bra inspiration i vår trädgårdskatalog.

FÅ MER INSPIRATION TILL DIN INREDNING