Korg
Korg

Trädgårdskatalog 2024

För den här säsongen har vi hämtat inspiration från Medelhavet, där klimatet möjliggör fri rörlighet mellan inomhus och utomhus, och där den milda luften inbjuder till att allt sker utanför hemmets väggar. ILVA har förenat den sydländska trädgårdskänslan med våra skandinaviska rötter och skapat en utomhusvärld i ljusa, dämpade jordtoner, med massor av mjuka former, god komfort och nordisk design.

Upptäck hela kollektionen av utemöbler för sommaren 2024 i katalogen.
Vill du hellre ha ett fysisk exemplar? Besök din närmaste ILVA-butik, och hämta en inspirerande trädgårdskatalog för 2024. 

När våren och sommaren är på väg är det dags att flytta de trevliga stunderna med familj och vänner utomhus. Med rätt trädgårdsmöbler och lite heminredning kan du skapa en inbjudande uteplats i trädgården eller på balkongen. Är du på jakt efter nya möbler eller bara ny inspiration för uteplatsen? ILVAs trädgårdskatalog 2024 ger dig inspiration för din trädgårdsinredning. I katalogen kan du läsa om årets trender och tendenser för uteplatsen, se massor av produktnyheter, få bra tips för inredning av trädgården, läsa om säsongens populära färger och mycket mer.