Korg
Korg

Cleveland - 1 soffa, 3 looks

Soffan Cleveland är en av våra bästsäljare. Och det är inte svårt att förstå varför. Den är stilren, klassisk och tidlös. Den passar också in överallt. Du kan skapa din helt egna och personliga version av Cleveland med dina dekorationsfavoriter. Se här hur lite det ska till för att skapa helt olika looks med samma grå soffa. 

1/ Enkelt och stilrent

Den enkla stylingen av Cleveland-soffan får fram den vackra soffan i ljuset. Här är det inte massa tillbehör som står i rampljuset. Använd neutrala färger för att sätta fokus på soffan och låt miljön vara enkel och nedtonad. På det sättet får soffan skina och du får njuta av ett rent och tidlöst uttryck i vardagsrummet.

Få looken

2/ Mjukt bohemiskt

Massor av mönster och olika, grova strukturer ger ett alldeles särskilt uttryck. Cleveland-soffan gör sig (också) väldigt bra i detta utseende. Om du älskar att samla och lägga dig mellan massor av kuddar med en mjuk filt över dig, så är denna styling perfekt för dig. Denna look är perfekt för timvis med hyggestunder tillsammans med de du tycker om.

Få looken

3/ Färgrikt och naturligt

Vi kan gott berätta att vi är förälskade i brokig inredning. Och med Clevelands mörkgrå tyg finns det många möjligheter att addera vackra färger och på så sätt ändra uttrycket i rummet. Med den neutrala soffan kan du enkelt skapa ett utseende som passar din personliga stil på pricken och som skiljer sig från mängden. Här har vi använt fler naturliga element och gröna växter för att skapa ett modernt uttryck, som går hack i häl med en för tidens största trender; nämligen naturen i inredningen.

Få looken

Cleveland i flera varianter