Korg
Korg

Madrasskydd

Produkter: 7
Produkter:7
Välj visning:
Visar 7 av 7

Köp ett praktiskt madrasskydd på ILVA

Ett madrasskydd skyddar madrassen från fläckar och smuts. Till skillnad från bäddmadrassens klädsel är ett madrassöverdrag enkelt att ta av och tvätta när det behövs. Ett madrasskydd gör det med andra ord lätt att hålla sängen fräsch länge.

Madrasskyddet placeras under lakanet och ovanpå bäddmadrassen. De flesta av ILVAs madrasskydd kan tvättas i minst 60 grader, vilket är den rekommenderade temperaturen för att ta död på kvalster och eventuella bakterier. Genom att regelbundet tvätta ditt nya madrasskydd kan du vara säker på att din säng är ren och fräsch när du lägger huvudet på kudden för att sova.

På ILVA finns skyddsmadrasser i olika storlekar och material. Hos oss kan du bland annat hitta madrasskydd på 90x200 cm och stora modeller på 180x200 cm.

ILVAs olika madrassöverdrag

Våra madrasskydd har ofta ett överdrag av bomull och är stoppade med dun eller bomull. Det betyder att du kan välja madrasskydd som inte bara skyddar sängen, utan också gör den ännu skönare att sova på. Hos oss hittar du även svalkande madrasskydd som är temperaturreglerande.

Oavsett vilket av ILVAs resårmadrasskydd du väljer har det resårband som sätts under bäddmadrassen. Därför passar skydden både till låga resårbottnar och extra höga kontinentalsängar. Om du är har en ställbar dubbelsäng kan du välja ett särskilt madrasskydd på 180x200 cm som följer madrassernas olika lägen.

Madrasskydd i olika storlekar

På ILVA finns madrasskydd till både enkel- och dubbelsängar. Till exempel har vi madrasskydd på 120 cm för breda enkelsängar. Vi har också flera madrasskydd på 140 cm som passar till så kallade trekvartssängar. Madrasskydd på 160 cm och uppåt är till för dubbelsängar i olika storlekar. Hos oss hittar du också flera extra långa madrasskydd med längd på 210 cm.

Ett vätsketätt madrasskydd

Om du är ute efter ett madrasskydd som är vattentätt kan du exempelvis välja ett madrasskydd i plast. ILVAs utbud varierar, se gärna i vårt sortiment om vi har ett plastat madrasskydd inne.

Guide till det bästa madrasskyddet

  1. Börja med att mäta sängen. Om den är på 210x210 cm ska också madrasskyddet vara på 210x210 cm, varken större eller mindre.

  2. Fundera på vilka egenskaper som du önskar från din nya skyddsmadrass. Du kan exempelvis överväga om du vill ha ett madrasskydd som andas, ett som är billigt eller ett som tål riktigt höga temperaturer i tvättmaskinen. Flera av ILVAs madrasskydd i 100% bomull tål 85 grader.

  3. Håll ditt nya madrasskydd fräscht genom att tvätta det regelbundet. Ett tips är också att vänta med bäddningen på morgonen så att värme och fukt hinner avdunsta.

Fråga oss om du undrar över något. Letar du efter ett madrasskydd på 80x200 cm eller är du osäker på hur du ska tvätta ditt överdrag i dun? Skriv gärna i chatten om du har frågor om våra produkter, men även leverans och liknande. Du finner också många svar i produktbeskrivningen till varje vara.

Inred sovrummet med ILVA

Du spenderar många av dygnets timmar i ditt sovrum och en bra säng är ett första steg mot en trivsam sovmiljö. På ILVA hittar du både resårbottnar, kontinentalsängar och ställbara sängar i olika storlekar och prisklasser. I vårt sortiment finns även huvudkuddar, täcken och lakan.

Tips till sovrummet: Komplettera gärna köpet av ett madrasskydd på 210x200 cm med en ny sänggavel. Vi har sänggavlar som passar de flesta av våra bredare sängar, från 140 cm och uppåt. En sänggavel gör att både sängen och hela sovrummet ser trevligare ut. Och om gaveln är stoppad är den dessutom skön att luta sig mot.

Handla ett madrasskydd på rea

På ILVAs sidor med erbjudanden finns varor från hela vårt sortiment. Där kan det finnas allt från madrasskydd på 210x210 cm till sängbord. Utbudet på fyndsidorna varierar, ett tips är därför att inte vänta för länge med att beställa om du hittar något du gillar.

Du kan också ta del av erbjudanden och mycket annat kul, genom att följa ILVA på sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Beställ från hemsidan eller handla via butik

Om du exempelvis letar efter ett madrasskydd på 105 cm eller någon annan storlek, kan du klicka på produkten för att se om den finns tillgänglig online eller i en butik. Ett madrasskydd behöver inte provas, men om du är ute efter en ny säng kan det vara en god idé att testa den först. Du är varmt välkommen att se och testa ILVAs produkter på riktigt i någon av våra butiker. Där kan du också få hjälp direkt av vår personal.

Om du redan vet vad du vill ha kan du förstås beställa från hemsidan nu och få varorna snabbt hemlevererade av oss.