Korg
Korg

Kontinentalsängar 140x200 cm

Produkter: 8
Produkter:8
Välj visning:
Visar 8 av 8

Vad består en kontinentalsäng på 140 cm av?

En kontinentalsäng på 140 cm är uppbyggd av flera lager som garanterar en bra liggkomfort. De tre lagren består av en resårbotten, en resårmadrass och en bäddmadrass.

Tack vare de många lagren är en kontinentalsäng högre än flera andra sängar på marknaden. En hög säng är en fördel eftersom det blir lättare att lägga sig i och stiga upp ur den. Kontinentalsängar är kända för att ge ett bra stöd till hela kroppen och bidra till en bättre och djupare nattsömn.

Beställ en kontinentalsäng på 140 cm komplett med tillbehör från ILVA. Du kan välja mellan olika fasthet på flera av modellerna.

Tips: Är du osäker på om du ska välja en vanlig 140-säng, en kontinentalsäng eller kanske en ställbar säng? Kolla in vår sängguide för att bli klokare på de olika sängvarianterna.

En kontinentalsäng på 140 cm är perfekt för det lilla hemmet

En 140 cm bred kontinentalsäng är perfekt för dig som har en liten lägenhet. Det är också en bra storlek till tonårsrummet, gästrummet och sommarstugan. En kontinentalsäng på 140 cm kallas ibland också för trekvartssäng eftersom den inte är lika bred som en dubbelsäng, men ändå rymmer två personer. De som sover i den ska dock vara beredda på att få lite mindre plats. En kontinentalsäng på 140 cm är ideal för dig som bor ensam och ibland har övernattande gäster.

Gör sovrummet trevligare med en kontinentalsäng med gavel eller förvaring

En sänggavel gör sängen finare och bidrar till att hela sovrummet känns mer harmoniskt, vilket hjälper dig att slappna av. Men en kontinentalsäng med gavel är inte bara trevlig att se på, den kan också vara praktisk. Exempelvis är en mjuk sänggavel i plysch skön att sitta mot när du läser eller ser på film. Det finns också sänggavlar med hyllor där du kan ha en bok, ett vattenglas och mobilen.

Om du bor litet eller saknar förvaringsplats är det bra idé att välja en kontinentalsäng på 140 cm med förvaring. Det är särskilt praktiskt i studentlägenheter där varje kvadratmeter behöver utnyttjas. I lådorna kan du förvara allt från lakan till täcken och sängkläder.

Unna dig en kontinentalsäng

Det är ett stort beslut att köpa en ny säng eftersom de kan kosta ganska mycket. På ILVA ser vi köp av ny säng som ett sätt att investera i bra sömn och därmed välmående. En god nattsömn är avgörande för att du ska vakna upp med förnyad energi som gör att du trivs i vardagen.

Eftersom vi spenderar en tredjedel av våra liv på att sova kan det vara värt att lägga pengar på en säng med hög kvalitet. Den kommer hålla i många år och i bästa fall få dig att sova bättre.

Handla en kontinentalsäng på 140 cm på rea

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att se om det dyker upp en billig kontinentalsäng på 140 cm. Du kan också hålla koll på ILVAs prissänkta varor på våra sidor för erbjudanden.

På ILVA hittar du kontinentalsängar på 140x200 cm och flera andra storlekar. Vi har också sängben, sängbord och massor av andra tillbehör till sängen och sovrummet. Du är välkommen in i din närmsta ILVA-butik för att testa sängen och se våra produkter i verkligheten. I butikerna kan du också få hjälp av vår personal.