Korg
Korg
Produkter: 2
Produkter:2
Välj visning:
Visar 2 av 2

Få ett modernt utseende med ett barbord

Att ha ett barbord hemma är en modern trend som livar upp inredningen. Med ett barbord kan du enkelt och snabbt ge ditt hem en lyxigare stil. Du kan skapa en trevlig hemmabar och ställa ett barskåp bakom bordet och fylla det med whiskey-, cocktail- och ginglas, samt karaffer och olika spritsorter.

Du kan också använda barbordet till annat än bar. Ett ståbord kan användas som ett högt matbord som skapar dynamik i rummet, och det är utmärkt att fika vid. Det är också snyggt att ställa olika inredningsdetaljer på ett högt bord. Hos oss finns bland annat vaser, bordslampor, små skålar, coffe table books och växter.

På ILVA hittar du både barbord och barstolar – för dig som gillar att sitta lite högre upp!

Ett ståbord är en trevlig samlingspunkt

Ett modernt barbord bjuder in till kvalitetstid med familj och vänner. Här kan man samlas runt en fredagsdrink eller fika. På ILVA hittar du barbord med stolar som passar bra ihop, till exempel vårt True barbord i trä och vår Hype barstol. Ett barbord med stolar är perfekt för att låta gästerna sätta sig ned och slappna av. Ett runt barbord bjuder in till social samvaro, eftersom runda bord verkar ha en särskild förmåga till samling.

Du kan ha ett barbord i ditt kök och i ditt vardagsrum

Du kan möblera med ett barbord i ditt kök såväl som i ditt vardagsrum. Ett barbord i trä är snyggt och praktiskt och fungerar både i vardagen som vid festligare tillfällen. Ett ståbord skapar också dynamik i rummet. Med höga stolar att sitta på och möjligheten att stå vid bordet får du en spännande variation i inredningen.

Ett vägghängt barbord är en okonventionell men trevlig möbel. Med ett sådant barbord får du en skön barkänsla hemma och det är dessutom praktiskt och tar lite plats.

Väljer du ett runt barbord eller ett barbord i ek?

På ILVA hittar du barbord i många olika designer och material. Så oavsett om du vill ha ett runt barbord, ett litet barbord eller ett barbord i trä, kan du hitta det hos oss. Du kan också välja mellan flera olika färger för att matcha ditt nya barbord med resten av stilen på din inredning.

Tips: Om du har tur kan du hitta ett ståbord på vår sida för kampanjer och erbjudanden. Annars finns det säkert något annat du kan fynda!

Se också vårt stora utbud av matbord, matbord med iläggsskiva och vitrinskåp.