Korg
Korg

Serier till Vardagsrummet

Vi har samlat våra mest populära soffserier. På ILVA har vi ett sortiment där det i stor utsträckning är möjligt att anpassa våra soffor efter dina egna önskemål, så att du själv kan designa den soffan som passar in i ditt hem. Det gör du med ILVA's tyg- och läderkollektion, där du kan välja bland mer än 60 olika nyanser av OEKO-TEX®-certifierat tyg - och lädertextil. Det är därför viktigt att understryka att de visade modellerna bara utgör ett litet urval av alla de möjligheter som finns i vårt sortiment.

 

CLEVELAND SOFFSERIE

Den perfekta kombination av hög kvalitet, tidslös design & ett fast lågt pris

Soffan Cleveland är en kombination av hög kvalitet, tidlös design och ett bra pris, vilket förklarar varför den är en av våra mest populära soffor. Soffans kuddar och säten är tillverkade av formstabilt och hygieniskt polyeterskum, vilket ger en mjuk och bekväm sittkomfort. Cleveland är också en del av vårt fasta låga pris-koncept, som alltid säkerställer dig ett bra pris och snabb leverans.

FLEX SOFFSERIE

med många möjligheter

Med FLEX soffserie får du möjligheten att designa din egen drömsoffa - ända in i minsta detalj. FLEX finns i över 50 olika uppställningar och med lika många olika tygval. Dessutom kan du själv välja armstöd, ben och sittkuddar, så att du får precis den kombination som passar ditt hem. Vi vågar säga att med FLEX har du miljontals möjligheter att skapa exakt den soffa du drömmer om.

scott soffserie

Klassisk soffa med avskalad och enkel design

Med soffserien SCOTT får du en klassisk soffa med en stram och enkel design. Soffan kan kombineras efter dina egna önskemål, eftersom den finns i olika färger, konstläder och tygklädsel. Dessutom finns SCOTT både som 2- eller 3-sitssoffa, hörnsoffa samt U-soffa.

SIENA SOFFSERIE

Enastående komfort och elegant design

Upplev den speciella komforten och den eleganta designen med soffan SIENA. Med sitt kompakta utseende ger SIENA både en inbjudande och bekväm känsla. De generösa kuddarna lockar också omedelbart till att slänga sig ner i soffan. Stoppad med förstklassig kallskum erbjuder SIENA en bekväm och fast sittkomfort, medan ryggkuddarna säkerställer en stödjande och samtidigt avslappnande upplevelse.

larvik soffserie

elegant och simpelt uttryck

Larvik soffserie med dess behagliga och lätta karaktär samt slanka ben ger en elegant och luftig känsla till ditt hem. Larvik finns i flera olika uppställningar och du kan välja bland många färger.

LARVIK framstår med sin enkelhet som ren elegans. De tunna benen framhäver soffans bekväma och luftiga design, vilket säkerställer att den inte verkar överväldigande eller dominerande i ett rum. LARVIKs sits och ryggstöd är stoppade av polyeterskum - ett material känt för sina mjuka och bekväma skumfibrer. Med ett urval av olika färger och konfigurationer erbjuder LARVIK-serien möjligheten att anpassa valet perfekt för ditt hem.

 

Nordstrom soffserie

Eksklusiv look till den skandinaviska inredningen

NORDSTROM ger med sina sömmar och rena linjer en exklusiv look till den skandinaviska inredningen. NORDSTROM är en modulsoffa, vilket betyder att du kan sätta samman den så att den passar perfekt in i ditt hem. Tyget finns både som konstläder eller tyg och modulerna är dessutom klädda på alla sidor, vilket innebär att du kan placera dem fritt i rummet.

vesta soffserie

mängder av moduler och möjligheter

Med VESTA får du en soffserie med massor av möjligheter. Den består nämligen av moduler som ger dig frihet att välja. De enskilda modulerna kan sättas samman på olika sätt så att du kan designa precis den soffan du drömmer om. Om dina behov förändras kan du också ändra din VESTA modulsoffa. Soffan har en stoppning av kallskum med fiberfyllning, vilket ger dig en mjuk men samtidigt stabil komfort.

dublin soffserie

Lyx i vardagsrummet: Elegans och komfort i ett

DUBLIN passar i hem av alla storlekar och former. Sofforna i DUBLIN-serien är nämligen modulsoffor som du kan sätta samman så att du får exakt den form och storlek som passar in i ditt hem. Du kan också enkelt ändra soffan om dina behov skulle förändras över tiden. DUBLIN finns i många olika färger.