Korg
Korg

Populära  trädgårdsserier

Här har vi samlat våra populäraste trädgårdsserier. På ILVA hittar du alltid ett stort utbud av snygga trädgårdsmöbler till ett bra pris. I vårt sortiment hittar du bland annat ett stort utbud av vackra trädgårdsbord och trädgårdsstolar i många olika utföranden.

flexibla plastlameller 

CLICK är en serie trädgårdsstolar med en modern prägel och plastlameller som garanterar optimalt stöd och komfort. CLICK-serien finns i många färger och modeller, och det finns möjlighet att köpa till kuddar som passar stolens design. Med sitt metallstomme, armstöd i bambu och lameller i plast lämpar sig serien särskilt bra för utomhusbruk, och möblerna är lätta att underhålla.

I CLICK-serien hittar du trädgårdsstolar, positionsstolar, gungstolar, solstolar, loungestolar, pallar och kuddar, vilket ger dig gott om möjligheter att förvandla din trädgård eller terrass till en avkopplande uteplats.

Se CLICK serien

En stabil och karaktäristisk favorit

LANGKAWI är bland våra absoluta storsäljare - och med goda skäl. Möblerna är utformade i eukalyptusträ med karakteristiska fingertappsamlingar, kombinerat med vackra textilier. Designen är genomtänkt ned till minsta detalj. Även när du tar in dynorna kan LANGKAWI stå och klä terrassen med sin skarpa design. I serien hittar du både loungestol, solsäng, loungesoffa och en stilren sidobord, så att du kan skapa en enhetlig look på terrassen. LANGKAWI-möblerna finns antingen i en mörkbrun oljead eller en neutral oljead variant med antingen mörkgrå eller ljusgrå dynor.

Robust skönhet: Eukalyptusträets tidlösa charm i trädgården

Eukalyptusträdet är en idealisk källa för tillverkning av hållbara och eleganta utemöbler. Dess naturligt motståndskraftiga trä gör det perfekt för utomhusbruk, där det kan stå emot vind och väder samtidigt som det behåller sin skönhet. Med en uppsättning utemöbler tillverkade av eukalyptusträ lägger du inte bara till en tidlös touch på din uteplats, utan investerar också i kvalitet som varar. Eukalyptusträets karakteristiska mönster och varma färger ger din trädgård en sofistikerad prägel och skapar en trevlig atmosfär för avkoppling och underhållning utomhus.

Praktisk, stilig och underhållsfri 

CALVI loungeserie är skapad i naturfärgad polyrotting, vilket passar in i alla trädgårdar. Dessutom är polyrotting ett material som kan stå ute året runt och är i grunden underhållsfritt. CALVI-serien är kubistisk och minimalistisk och ger en modern och lugn atmosfär till din uteplats. Med sina många delar kan du enkelt sätta samman dina CALVI loungemöbler och justera eller lägga till när behoven förändras. Dynor i off white polyester medföljer, och du hittar även en matchande dynlåda i serien.

Se hela CALVI serien

dubbel elegans: ESTELLE i ljust eller mörkt

Hos ESTELLE är designen genomtänkt ned till minsta detalj. Aluminiumstommen ser till att du inte behöver oroa dig för att låta möbeln stå ute i det växlande svenska vädret. ESTELLE-serien finns i en ljus version med sandfärgade dynor och armstöd i obehandlad teak, samt i en mörk version med mörkgrå dynor, armstöd i FSC®-certifierad eukalyptus och svart ram. Med loungemöbler, solstolar, sidobord, trädgårdsbord och bänkar kan du inreda med en stilren och praktisk design året runt

FSC – för ansvarsfullt trä

FSC® är ett certifieringssystem för ansvarsfull skogsförvaltning och din garanti för att träet kommer från välskötta skogar och andra ansvarsfulla källor. FSC® stöds av erkända icke-statliga organisationer som WWF Världsnaturfonden och World Resources Institute.

Välj FSC® och gör en skillnad.

Skapa ett unikt loungeområde

Med NESTOR kan du skapa de mest inbjudande ramarna på terrassen. Loungegruppens stilrena form ger en inbjudande lösning, och de många kombinationerna med mitt-, änd- och hörnmoduler ger dig oändliga möjligheter att arrangera din terrass. Om dina behov förändras kan du enkelt och snabbt flytta runt. NESTOR loungesett har dynor med 'quick dry foam', så att du kan låta dem ligga ute även om det skulle komma en skur.

Skapad för att stå ute 

Med Korius finns det plats för hela familjen, oavsett hur många ni är, eftersom de lätta modulerna kan sättas ihop på många sätt så att hela familjen kan sitta bekvämt. Modulsoffan är skapad utan lösa dynor som måste släpas ut och in. Dessutom är KORIUS utvecklad med 'quick dry foam', där vattnet kan rinna direkt igenom, och soffan torkar därför snabbt om det danska sommarvädret inte spelar med. KORIUS är för dig som vill föra in den mysiga inomhusstämningen utomhus och samtidigt behålla god komfort och estetik.

Skandinavisk design med extra karaktär

Med HORIZON har vi skapat en loungeserie med en skandinavisk design och extra karaktär. Här har fokus lagts på den ljusa, nordiska estetiken, enkel formgivning och mjuka färger. HORIZON-serien finns också i både en ljus och mörkgrå variant. Med loungepuffar, änd-, hörn- och mittmoduler, loungesoffor, fåtöljer och vilostolar finns det gott om möjligheter att sätta ihop precis den uteplats du drömmer om. Oavsett om det behövs plats för den stora familjen eller om du vill skapa en liten intim oas, hittar du lösningen med HORIZON-serien.

Styrka, skönhet och ansvar i ett

Duraboard® är ett unikt kompositmaterial som framställs med stort fokus på ansvar och hållbarhet. Samtidigt är det motståndskraftigt mot UV-strålning och repor, vilket gör det till ett optimalt material för våra utomhusmöbler. Duraboard® kan stå ute i alla väder.

50-talet återvänder

SERINO är en loungeserie med en lyxig look inspirerad av 50-talet. Med sitt öppna flätade mönster bidrar den till en mysig atmosfär, oavsett om du vill sitta och koppla av i skuggan eller njuta av solens värme. Modulerna kan kombineras på kors och tvärs, så att du enkelt och snabbt kan anpassa dina loungemöbler efter behov. Oavsett om du behöver göra plats för gäster eller om du vill skapa mindre mysiga hörn runt omkring på terrassen, är alla möjligheter öppna med SERINO. Serien är tillverkad av polyrotting och aluminium, vilket är slitstarkt och kräver lågt underhåll. De bekväma sandfärgade dynorna ingår.

Se hela SERNO serien