Korg
Korg

Barnbord och stolar

Gör barnens rum funktionella och trevliga med barnbord och stolar från ILVA. Bord och stolar för barn ska gärna vara både stabila och slitstarka, och samtidigt fina att se på. I ILVA sortiment hittar du också barnpallar, bänkar för barn och flera andra barnmöbler.

Produkter: 7
Produkter:7
Välj visning:
Visar 7 av 7

SKAPA TRIVSEL MED BORD OCH STOLAR I BARNRUMMET

I barnrummet kan skaparglädjen och leklusten släppas lös. Inom de fyra väggarna kan det rymmas en hel värld av äventyr. Våningssängen kan bli ett rymdskepp eller korvkiosk och du behöver bara kritor och ett teckningsblock för att barnbordet med tillhörande barnstol ska ge förutsättningarna för kreativa uttryck.
På ILVA kan du hitta massor av barnmöbler och leksaker och tillbehör för att du och ditt barn ska kunna skapa ett mysigt barnrum som inbjuder till både lek, kreativitet och lugnt läsande. Våra bord och stolar för barn är stabila och har en avrundad design utan skarpa hörn.

RAMAR FÖR KREATIVITET

Kreativitet hos barn kan både innebära fysiskt lekande med klättrande och kravlande i fantasivärldar, och ett stillsamt tecknande eller pysslande. För att ron att skapa ska infinna sig är det en god idé att inreda med stolar och bord för barn, men också med förvaringsmöbler åt exempelvis pennorna, ritblocket och pysselboken. Då är nämligen alla verktyg på plats för att enkelt och snabbt komma i gång med tecknandet eller vad som nu ska företas.
Ofta kan barnets skapande bli hjälpt på traven av att någon av föräldrarna sitter i samma rum och läser, stickar eller tecknar. Den lugna miljön kan då underlätta för att både du och ditt barn ska koncentrera er bättre. Ett tips är därför att möblera med ett litet barnbord och stolar för barn i ett hörn av vardagsrummet, så kan du sitta vid matbordet eller i soffan samtidigt som ditt barn pysslar i samma rum.

INRED SMART MED STOLAR OCH BORD I BARNRUM

Det finns mycket att ta ställning till när du inreder barnrummet med bord och stolar för barn. Både det funktionella och det estetiska ska tas hänsyn till. När det kommer till funktion är det nästan alltid bra med mycket förvaringsutrymme, eftersom det då blir lättare att hålla ordning och få en lugn miljö.
På ILVA hittar du bland annat barnbänkar med förvaring att ha vid bord för barn. Flera av våra barnsängar har också goda förvaringsmöjligheter, perfekta för utklädningskläder, böcker och teckningsblock. God belysning gör det också möjligt att rita och pyssla vid barnbordet på kvällen.

Olika färger och roliga tillbehör
ILVAs stolar och lekbord för barn finns i olika färger. Det kan vara en god idé att välja en färg som både gillas av pojkar och flickor ifall barnmöblerna är tänkta att ärvas av syskon. För att få idéer till val av barnbord och stolar och andra barnmöbler, kan du kolla in ILVAs sidor med inspiration till barnrummet.
Genom att se på bilderna kanske du bestämmer dig för att inreda naturligt med ett barnbord i trä och en barnstol i rotting? Eller så kanske du får du inspiration till att möblera om, färgsätta och belysa det befintliga barnrummet på nya spännande sätt.

BARNPALLAR

En barnpall är en praktisk sittmöbel både i barnrummet och i resten av huset. En liten pall för barn kan vara perfekt framför tv-soffan om barnen vill sitta på mattan framför soffan. En barnpall i badrummet är också praktisk när de små ska borsta tänderna. En ståpall för barn gör att barnet kan stå upp säkert i pallen.

Eftersom en pall till barn är lätt att flytta på är det en möbel som rymmer många funktioner. Tänk på att inte alla pallar för barn är gjorda för att stås på. Vissa barnpallar är tillverkade endast för att sittas på och kan välta om någon står på dem. Ett praktiskt alternativ till barnpallar är en sittbänk för barn. Skillnaden mellan en bänk och en barnpall är att bänken har flera sittplatser och inte sällan ett praktiskt förvaringsutrymme under.

ILVA oavsett om du letar efter en barnpall i trä eller något annat material, är chansen stor att du hittar den på ILVA.

EN BARNSTOL I TRÄ SOM ÄR FSC-MÄRKT

När du handlar en liten träpall eller bord och trästol för barn från ILVA är chansen stor att de är FSC-märkta. Det betyder att barnstolen i trä och de andra trämöblerna har material från hållbart skogsbruk där bland annat skogens återväxt och rimliga arbetsvillkor garanteras. Läs mer om FSC-märket och andra miljömärkningar på vår sida om hållbarhet och miljö.

Utöver hållbarhetsaspekten är trä som material till barnbordet och barnstolen i barnrummet ett trevligt val som är behagligt att sitta på och vackert att se på.

ETT FYRKANTIGT ELLER RUNT BARNBORD OCH STOLAR?

Oavsett om du letar efter en barnstol för en 3-åring, ett runt barnbord eller en rund pall till barnrummet är chansen stor att du hittar den på ILVA. Vi har ett brett utbud av bord och stolar till barn, men det exakta sortimentet kan variera mellan olika säsonger. Barnmöbler finns som bekant i många olika utföranden och till exempel kan en barnstol till en 2-åring kan se ut på många olika sätt. Fråga därför gärna i chatten eller vår personal i butik om du söker efter en barnstol med ett särskilt utseende.

FYNDA EN LITEN BARNSTOL

Letar du efter en barnstol som är billig? Om du har tur kan du hitta prissänkta barnbord och stolar på ILVAs sida med erbjudanden för barnrummet. På fyndsidorna kan det finnas allt från barnstolar för 2-åringar till våningssängar och leksaker. Tänk bara på att utbudet bland de prissänkta varorna är begränsat, ett tips är därför att inte vänta med att beställa om du hittar något du vill ha.

BESTÄLL IDAG ELLER BESÖK EN ILVA-BUTIK

Du kan enkelt beställa stolar och barnbord och få dem levererade hem. ILVA har också fysiska butiker där du kan se och känna på våra produkter i verkligheten och få hjälp direkt av vår personal. Välkommen in!