Korg
Korg
Produkter: 2
Produkter:2
Välj visning:
Visar 2 av 2

PRAKTISKA ARMSTÖDSBRICKOR FÖR DIN SOFFA

Armstödsbrickor. Det är inte säkert att du har stött på detta lilla tillägg för din soffa tidigare. Men vi vågar lova att när du väl vant dig vid att ha en armstödsbricka på din soffa, är det svårt att vänja sig av med det igen.

En armstödsbricka blir ett extra litet bord i vardagsrummet, där det finns plats att ställa exempelvis godisskålen eller allt annat du vill ha inom räckhåll. En armstödsbricka är gjord av sammanhängande lameller som följer soffans konturer så att armstödsbrickan passar perfekt till soffans armstöd. De enskilda lamellerna är platta, vilket innebär att när de följer armstödets horisontella yta, skapar de ett litet bord. Voilà – så har du ett stadigt litet bord där du kan ställa din kaffe eller lägga fjärrkontrollen precis vid din sida. Då behöver du inte resa dig från den mjuka soffan för att ställa kaffet på soffbordet. Nu kan du ha en liten bricka vid din sida, så du kan fortsätta luta dig tillbaka och slappna av. Smartare blir det inte.

UPPLEV BEKVÄMLIGHETEN MED EN ARMPRYDNAD

Många använder prydnadskuddar i olika former och designer för att skapa extra komfort i soffan. På ILVA hittar du ett stort urval av prydnadskuddar till din soffa, så att du kan piffa upp soffan med härliga, mjuka textilier i tidens mest trendiga färger. Men du hittar också specifika armkuddar som matchar några av våra populära soffserier. På det sättet kan du skapa ett fulländat uttryck i din nya soffa, samtidigt som du ökar sittkomforten.