Korg
Korg
Produkter: 9
Produkter:9
Välj visning:
Visar 9 av 9

LEKSAKER FÖR ALLA BARN

Leksaker är både roliga och lärorika för barn att leka med. Hos ILVA hittar du ett stort urval av leksaker som kan stödja barns lek, välbefinnande och utveckling. Vi har leksaker anpassade för olika åldrar och olika intressen. Det är viktigt att ditt barn tycker det är roligt att leka med leksakerna. Dessutom är det en bonus om de stödjer deras utveckling.

VÄLJ RÄTT LEKSAKER FÖR DITT BARN

Det finns ett stort utbud av leksaker på marknaden. För att hitta rätt leksaker till ditt barn, håll gärna ögonen öppna för vad som väcker deras nyfikenhet i vardagen. Nedan har vi samlat en översikt över olika leksaker som ofta är populära och roliga bland barn.

• Leksakskök: Sätt igång matlagningen och bordsdukningen med ett leksakskök. Ett leksakskök kan på många sätt likna ett riktigt kök, eftersom leksaksköken ofta har spis, ugn, diskho, skåp och lådor. Ett leksakskök kan innehålla köksredskap såsom tallrikar, bestick, dricksglas, grytor och kastruller. Det kan också innehålla leksaksmat såsom äpplen, bananer, päron och ananas. Ett leksakskök med tillhörande leksaksmat är roligt för många barn och ger anledning att laga en fantasifull måltid. Låt ditt barn laga dina favoriträtter i leksaksköket och delta i leken som restauranggäst. Leksaksmaten kommer helt säkert att få ditt barn att bli mer nyfiken på att lära känna de olika matvarorna. Kanske får ditt barn också lust att hjälpa till nästa gång du går i det riktiga köket?

• Leksakstält: Leksakstält är ofta populära bland barn i många åldrar. Med ett leksakstält får ditt barn en grotliknande känsla, som ger en massa mysig stämning på barnrummet. Ett leksakstält kan både ge anledning till lek och skoj, men det kan också användas av ditt barn när ditt barn behöver en lugn mysstund. Lägg gärna täcken, kuddar, plädar och en ljusslinga för att skapa en mysig stämning i leksakstältet. Vi har dessutom lekförhäng som passar perfekt till våningssängar.

• Dockhus med möbler: Ett dockhus med möbler kan ge anledning till många goda lekar. Dockmöbler såsom dockvagn, dockbädd och mycket mer kan få dockhuset att påminna om ett riktigt hus.

• Leksaksdjur och gosedjur: De flesta barn älskar leksaksdjur och gosedjur. Små leksaksdjur kan hjälpa ditt barn att lära sig namnen på de olika djuren. Dessutom kan ditt barn också lära sig var djuret lever, och vad den äter. Ditt barn kommer helt säkert också att älska att ha ett mjukt och gulligt gosedjur. Barn älskar gosedjur, och de får ofta ett nära band till gosedjuret. Hos ILVA har vi gosedjur som föreställer en sköldpadda, en val eller en bläckfisk.

• Köpmanstånd: Med ett köpmanstånd kan ditt barn starta sin egen lilla affär. ILVAs köpmanstånd är tillverkade i trä med hög kvalitet, vilket ger ditt barn möjlighet att utveckla sina motoriska färdigheter. Ett köpmanstånd från ILVA påminner på många sätt om en riktig affär med disk, skylt och hyllor.

• Lekverktyg och barnverktygsbänk: Med lekverktyg och en verktygsbänk för barn kan ditt barn låta kreativiteten flöda. Lekverktygen och barnverktygsbänken är tillverkade i naturfärgad björk, vilket gör det inbjudande att leka med. Det spännande lekverktyget kommer utan tvekan att få fram en liten hantverkare i ditt barn.

KÖP LEKSAKER TILL bra PRISER HOS ILVA

Hos ILVA har vi leksaker för barn i alla åldrar, och leksakerna finns till skarpa priser. Oavsett om det är ett leksakstält, ett kassaapparat med mynt, leksaksmat eller något helt annat, så kan du hitta det hos oss. Om din budget är begränsad, så kan du med fördel hålla ögonen på vår erbjudandesida, där vi löpande har leksaker till bra priser. Du kan alltså ha tur att hitta barnmöbler, barnsängar och barnmadrasser på rea.