Korg
Korg

Gungstolar

En gungstol är en klassisk möbel som finns i modern formgivning på ILVA. Det är bekvämt att sitta i en gungstol, inte minst när du ska vila, läsa, spela eller amma. Väljer du en stoppad gungstolsfåtölj kommer du sitta riktigt komfortabelt.

Produkter: 2
Produkter:2
Välj visning:
Visar 2 av 2

Hitta lugnet med en underbar gungstol

Att luta sig tillbaka i en skön gungstol kan vara närmast meditativt, kroppen slappnar av och tankarna svävar iväg. Den gungande känslan ger många människor ro och skapar en känsla av trygghet, när du väl satt dig till rätta kan det vara svårt att slita sig från den sköna gungstolen. Hos ILVA hittar du ett urval av gungstolar i modern och tidlös design som passar de flesta hem. Du får både ett dekorativt element i inredningen och en komfortabel sittplats att slappna av i.

Många med småbarn känner säkerligen igen att den gungande rörelsen också har en rogivande effekt på barnet. Som en del av barnets första möbler har gungstolen en givande plats i rummet.

GUNGSTOL OCH FÅTÖLJ I EN

En gungstolsfåtölj är precis som det låter – en kombination av en fåtölj och gungstol. En bekväm och stoppad fåtölj blir extra skön att sitta i när den har medar och kan gungas, och det är en perfekt möbel för det moderna vardagsrummet. Historiskt sett tillverkades gungstolar i trä och hade höga ryggstöd som kunde sträcka sig en bit över huvudet. Flera nytillverkade gungstolar är lägre, vilket gör dem lättare att möblera med. Idag finns det också gungstolar i rotting och andra material.

Väljer du en gungstol som är vit eller i någon annan färg?

En gungstol i en vit färg är ett populärt val och passar i de flesta hem. Den vita kulören gör att gungstolen ser lätt och inbjudande ut. På ILVA kan du välja en gungstol i fåtölj-modell i både vit och andra färger. Vi har också gungstolar i olika design. Se gärna våra sidor med inspiration för att få idéer till hur du kan inreda med din nya gungstol.

BEKVÄMA MATERIAL

Vi förnyar vårt utbud med gungstolar i takt med att säsongerna och trenderna kommer och går. Men vi tillverkar dem alltid av bra material som är sköna att sitta på och som håller länge. Vissa av våra gungstolar är tillverkade i FSC-certifierat trä. Märkningen garanterar bland annat att hänsyn tas både till skogsarbetarna och skogens återväxt.
Tips: För att sitta ännu bekvämare i din nya gungstol kan du komplettera den med en pläd eller kudde från ILVA.

FYNDA GUNGSTOLAR OCH ANNAT PÅ ILVA

På ILVAs sidor med erbjudanden kan du hitta billiga gungstolar om du har tur. Annars finns det i regel gott om andra möbler som säljs till rabatterade priser. Kolla in fyndsidorna med jämna mellanrum för att inte missa ett erbjudande. Du kan också prenumerera på ILVAs nyhetsbrev och följa oss på sociala medier för att ta få information om realisationer, inredningstips och mycket annat.

Inred hemmet med möbler du aldrig kan vara utan

En sak är säker, när du väl haft en gungstol hemma blir det svårt att vara utan den. Ofta kan det bli hård konkurrens om gungstolen, så det gäller att vara snabb om du vill försäkra dig tillgång till hemmets bästa plats. Komplettera gärna med en fotpall eller sittpuff så även benen får vila. Tillbehören hjälper till att öka komforten och garanterar dig en ännu trevligare stund framför tv:n eller med favorit-boken.

När du köper din nya gungstol på ILVA erbjuder vi naturligtvis leverans direkt till er adress. Du kan även besöka någon av våra butiker och prova dig fram. Vår kompetenta personal står redo att hjälpa dig med vägledning och råd inför köp av de rätta möblerna och tillbehören till just ditt hem.