Korg
Korg

Gungstolar

Produkter: 1
Produkter:1
Välj visning:
Pris
Anpassa sortimentet
Material (Överdrag)
Längd
Vidd/Djup
Höjd
Loading...
Loading...

Hitta lugnet med en underbar gungstol

Att luta sig tillbaka i en skön gungstol kan vara närmast meditativt, kroppen slappnar av och tankarna svävar iväg. Den gungande känslan ger många människor ro och skapar en känsla av trygghet, när du väl satt dig till rätta kan det vara svårt att slita sig från den sköna gungstolen. Hos ILVA hittar du ett urval av gungstolar i modern och tidlös design som passar de flesta hem. Du får både ett dekorativt element i inredningen och en komfortabel sittplats att slappna av i.

Många med småbarn känner säkerligen igen att den gungande rörelsen också har en rogivande effekt på barnet. Som en del av barnets första inredning har gungstolen en givande plats i rummet.

Inred hemmet med möbler du aldrig kan vara utan

En sak är säker, när du väl haft en gungstol hemma blir det svårt att vara utan den. Ofta kan det bli hård konkurrens om den, så det gäller att vara snabb om du vill försäkra dig tillgång till hemmets bästa plats. Komplettera gärna med en fotpall eller puff så även benen får vila. Tillbehören hjälper till att öka komforten och garanterar dig en ännu trevligare stund framför tv:n eller favorit boken.

När du köper din nya gungstol hos ILVA erbjuder vi naturligtvis leverans direkt till er adress. Du kan även besöka vårt varuhus och prova dig fram. Vår kompetenta personal står redo att hjälpa er med vägledning och råd inför köp av de rätta möblerna och tillbehören till just er hem.