Korg
Korg

Rosa soffor

Produkter: 14
Produkter:14
Välj visning:
Visar 14 av 14

En rosa soffa ljusnar upp vardagsrummet

Få in ljus och liv i ditt vardagsrum med en rosa soffa. Den rosa färgen sprider glädje och representerar omsorg, kärlek och samvaro. En rosa soffa gör att ditt vardagsrum känns lätt och hemtrevligt.

Det finns flera olika sorters rosa – från neonrosa till nyanser som drar mot exempelvis brunt och grått. De rosa färgerna är vackra på sitt eget sätt och de ger alla en romantisk touch till ditt vardagsrum. Även om många förknippar rosa med femininitet passar färgen in i de flesta inredningar och kan skapa snygga kontraster till bland annat mörka färger.

Låt din rosa soffa styra inredningen

Det finns flera sätt du kan inreda med din rosa soffa. Till exempel genom att styla den med mörkbruna plädar och prydnadskuddar som sticker ut mot det rosa. Även andra mörka färger, till exempel marinblått och smaragdgrönt, passar bra ihop med rosa – liksom grått i olika nyanser.

Både trä- och stenmöbler är snygga ihop med en rosa soffa. Till exempel matchar soffbord både i mörkt trä och i marmor bra till rosa möbler. Beroende på om du väljer ett soffbord i trä eller sten ihop med din rosa soffa kommer du skapa helt olika atmosfärer i vardagsrummet.

Det är också snyggt att kombinera ljusrosa med andra ljusa färger som ljusbeige, ljusbrun och ljus pistagegrön. Att kombinera olika ljusa kulörer med varandra är ett enkelt sätt för att få till ett både luftigt och harmoniskt vardagsrum. Du kan också göra den extra romantiskt i vardagsrummet med mattor och kuddar med blommönster. Ställ gärna fram vaser med torkade blommor för en fulländad romantisk inredning.

Ännu en idé till inredning med en rosa soffa är att kombinera den med vita och mörkblå färger. Rosa, blått och vitt skapar en harmonisk färgklang som spänner mellan tre helt olika kulörer.

Vill du ha ytterligare inspiration till hur du kan inreda med din rosa soffa? Se i så fall ILVAs sidor för inspiration. Där hittar du många olika exempelbilder som kan ge dig idéer både till rosa soffor och till massor av annat.

Väljer du en rosa soffa i sammet eller något annat material?

En rosa soffa i sammet skänker elegans till rummet och är skön att sitta i. På ILVA hittar du rosa soffor i flera olika material, designer och storlekar. Bland annat har vi rosa soffor med divan och 3-sitssoffor i rosa. En rosa schäslongsoffa rymmer flera personer och har gott om benutrymme när du är själv.

En rosa 3-sitssoffa är också rymlig och passar bra i en soffgrupp ihop med en rosa 2-sitssoffa, eller ihop med två fåtöljer.

Om du vill se och sitta i ILVAs rosa soffor i verkligheten är du välkommen att besöka någon av våra butiker. Där har vi också tygprover om den rosa soffa du är ute efter inte står framme. I butik kan du också få hjälp direkt av vår personal.

Vi erbjuder flera smidiga fraktalternativ när du handlar hos oss. Oavsett om du beställer från hemsidan eller handlar i en fysisk ILVA-butik kan du välja mellan att hämta ut soffan i butik eller får den levererad hem.