Korg
Korg

Designa din unika soffa

Drömmer du om att designa din egen soffa precis som du vill ha den?
Med en modulsoffa får du möjligheten att skapa din helt unika soffa genom att kombinera olika moduler. Med denna bygg-själv-soffa kan du designa din drömsoffa, oavsett om den ska vara stor, liten, med eller utan divan, i läder eller tyg. Valet är helt ditt eget, och vi kommer att guida dig genom de olika möjligheterna här.

ByGg IHOP din personliga designsoFfa

Soffan är samlingspunkten i vardagsrummet, därför det är viktigt att välja den soffan som passar bäst för ditt hem och dina behov. Ibland kan det vara svårt att hitta den perfekta soffan i de traditionella standardmåtten. Du behöver dock inte ge dig in i ett stort DIY-projekt för soffan – istället kan du välja att sätta samman din egen modulsoffa och på så sätt få en soffa som passar både utseende, storlek och komfort. Oavsett om du letar efter en schäslongsoffa, en hörnsoffa eller en mindre soffa i tyg eller läder.
Om du hittar den perfekta soffan bland våra färdiga modulsoffor har du alltid möjligheten att lägga till en eller flera extra moduler senare, om och när behovet uppstår.

VÄlJ den TEXTIL OCH FÄRG SOM DU FÖREDRAR

Du kan bygga och designa din modulsoffa precis som du vill ha den. Genom att sätta samman modulerna väljer du form och storlek som passar i ditt vardagsrum. Dessutom kan du även välja vilket tyg och vilken färg du vill att din nya soffa ska ha. Med vår kollektion av tyger och läder kan du välja mellan över 60 olika färger och material, så du kan vara säker på att få den soffan du har förälskat dig i, i exakt rätt färg.

Se mer av urvalet i ILVAs tyg och- läderkollektion här.

Plats för forändring och fornyelse

Med en modulsoffa blir inredningen i ditt vardagsrum mer flexibel, och du behöver inte investera i en helt ny soffa om du vill ha förändring eller förnyelse. Med en mångsidig modulsoffa kan du alltid flytta runt och anpassa din soffdesign till din inredning i vardagsrummet. Du lägger till eller tar bort moduler efter behov och får på så sätt en soffa som alltid passar i ditt hem. Du kan välja mellan schäslong-, hörn-, rygg- eller puffmoduler och kan även välja med eller utan armstöd. Dessutom kan du välja typ av klädsel, färg och ben. Med alla dessa kombinationsmöjligheter kan du designa din alldeles egna unika soffa av högkvalitativa material.

Tillbehör till din modulsoffa

Når du har bestämt dig för om din modulsoffa ska vara stor eller liten, i sammet, velour, läder eller tyg, och om färgen ska vara beige, blå, brun eller något helt annat, är det dags att titta på vilket tillbehör som kommer att passa just din soffa. Det första du bör göra när du får din designsoffa hem är att impregnera den med textilimpregnering eller läderimpregnering - detta gäller faktiskt för alla soffor. På så sätt säkerställer du en enklare rengöring om olyckan skulle vara framme.

Komfort är avgörande när du ska börja designa din soffa, och det gäller inte bara sitt- och ryggdynorna. En nackkudde är en bra investering så att du kan luta dig tillbaka helt i din soffa och vila huvudet efter en lång dag.

Om du också gillar att sitta med en varm kopp kaffe eller te i din soffa, men tycker att det ibland är lite långt till soffbordet, kan en armbricka som du placerar på armstödet vara bra. Där får du en solid yta där du tryggt kan ställa din kopp utan att vara rädd för att den ska välta.

Om du har valt att göra din egen soffa utan chaiselong men fortfarande vill ha möjlighet att vila benen är pallen en riktigt bra lösning för just detta. Precis som med modulsoffan, där du själv väljer placeringen av de olika modulerna, kan du flytta runt på pallen som du vill. Om du får besök av gäster har du en extra sittplats, och dessutom kan du använda pallen som ett bord.

hitta din nya modulsoffa i vår butik

På ILVA.se har vi ett urval av modulsoffor och moduler så att du kan hitta din favorit och utforska möjligheterna att bygga din drömsoffa. I våra butiker kan du få fullständig överblick över alla modulkombinationer och vilken typ av klädsel du kan välja. Endast fantasin sätter gränser för din nya modulsoffa.

Utforska modulsoffor

Fuldend indretningen i stuen

Soffor

Kuddar

Mattor