Korg
Korg

Garderober med skjutdörrar

Produkter: 15
Produkter:15
Välj visning:
Visar 15 av 15

Välj skjutdörrar på garderoben

Skjutgarderober är eleganta och praktiska möbler som gör det enkelt för dig att hålla ordning. När dörrarna är öppna släpper de in gott om ljus, vilket gör det lätt att få överblick över innehållet i en skjutgarderob.

En annan fördel med garderober med skjutdörrar är att dörrarna inte tar någon plats ut i rummet. Därför är det många som väljer garderober med skjutdörrar till hallen, entrén och andra platser, där en öppen dörr kan vara i vägen. Det är också vanligt att möblera med en skjutdörrsgarderob är i sovrummet. Garderober med skjutdörrar brukar vara breda och ger gott om plats till kläder och skor.

På ILVA kan du välja mellan garderober och skåp med skjutdörrar i olika storlek. Du hittar också skjutdörrar i trä och skjutdörrar med spegel i vårt sortiment.

En spegel på skjutdörren ger luft till rummet

En skjutdörr med spegel från ILVA ger ett modernt och stiligt intryck. En stor spegel ger också en känsla av volym till sovrummet och du kan snabbt se hur din hela utstyrsel ser ut, från topp till tå. Du kan välja garderober med dubbla spegelskjutdörrar, eller där ena dörren är exempelvis i trä eller plast. En garderob med skjutdörr med spegel passar också perfekt i hallen, så du kan se hur du ser ut innan du lämnar hemmet.

En garderob med spegel på skjutdörren från ILVA är praktisk och finns i olika färger.

Inred snyggt med en skjutdörrs-garderob

Med skjutdörrar på garderoben får du ett ordnat utseende på ditt sovrum och hall. Skjutdörrar till garderober är tunna och plana för att enkelt kunna glida in bakom varandra. De ser moderna ut och passar till många inredningsstilar. Till exempel ger en garderob eller skåp med skjutdörrar i ek ett elegant och naturligt utseende till rummet.

Rena trämaterial är del av den skandinaviska inredningsstilen. Garderober med skjutdörrar i trä, och andra trämöbler, har länge varit trendiga ihop med ljusa väggar, men de är också snygga tillsammans med färger.

Är du osäker på om du ska välja garderobsdörrar med speglar eller någon annan modell? Besök i så fall ILVAs sidor med inspiration till inredning. Där finns många interiörbilder som kan ge dig idéer till val av möbler.

Besök en ILVA-butik

Du kan också besöka en ILVA-butik för att se hur olika skjutdörrar till garderoben i sovrummet ser ut i verkligheten. Att uppleva våra möbler på riktigt gör det ofta lättare att fatta ett köpbeslut. I butik kan du också få hjälp av vår personal att hitta den bästa garderoben med skjutdörrar för dig.

Skjutdörr för hall

Bra förvaring är A och O för att hemmet inte ska kännas överbelamrat och rörigt. Med skjutdörrar på garderoben i hallen eller entrén kan du och din familj enkelt få undan era ytterkläder, skor och annat. Välj en hallgarderob med skjutdörrar i extra smal modell om du har en trång hall. För att få ännu bättre ordning kan du komplettera med ILVAs förvaringslådor och korgar inuti och ovanpå din nya skjutgarderob i hallen.

Vad är skillnaden på klassiska garderobsdörrar och skjutdörrar?

En klassisk garderobsdörr har gångjärn och går därför utåt i rummet. En skjutdörr dras i sidled i skenor, och brukar därför vara minst av storleken dubbelgarderob.

Handla billiga skjutdörrar från ILVA

Om du har tur kan du hitta en garderob med skjutdörrar billigt på ILVAs sidor med erbjudanden. Fyndsidorna är fulla med bra rabatter på produkter från hela vårt sortiment. Erbjudandena gäller så länge varan finns kvar i lager. Ett tips är därför att inte vänta för länge om du hittar en skjutdörrsgarderob med spegel, eller något annat du letar efter.

Du kan också läsa om erbjudanden om du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Utskicken innehåller även uppskattade inredningstips och information om våra nya kollektioner.

Beställ enkelt en garderob med skjutdörrar

Köp din nya garderob med snygga skjutdörrar idag, och välj om du vill hämta ut varan i butik eller om vi ska leverera den åt dig. Det är alltid smidigt att handla på ILVA, och vår kundservice hjälper dig gärna om du har frågor.