Korg
Korg

Barnmöbler

Barnmöbler är mindre än vanliga möbler och är särskilt anpassade efter barns behov. Möbler för barn brukar vara stabila och kan ibland tåla lite tuffare behandling av lekande barn. På ILVA hittar du bland annat sängar, madrasser, stolar, bord och andra möbler till barnrum.

Produkter: 48
Produkter:48
Välj visning:
Visar 21 av 48

ANPASSADE MÖBLER TILL BARNRUM

På ILVA är en våningssäng inte bara en plats att sova på, det är en del av leken. Den kan förvandlas till en riddarborg, husbil eller kiosk. Vissa av våra möbler till barn är tillverkade för att vara extra robusta och tåla lek och även kunna gå i arv till nästa barn. Därför kan också flera av våra barnmöbler väljas i en neutral vit färg, som passar både i pojk- och flickrummet.
ILVA har också leksaker och tillbehör som kan göra barnmöblerna och barnrummet personligare. I vår sortiment kan du bland annat hitta girlander att fästa på sängen och förvaringslådor med roliga motiv som barn tycker om.

Funktionalitet
Förutom att vara stabila och locka till lek, är våra möbler för barn funktionella. Exempelvis har flera av sängarna inbyggd förvaring. Och vissa av madrasserna kan både användas för sovas på och vikas till att sittas och lekas på. En sådan madrass är enkel att förvara och är perfekt vid övernattningar. I vårt utbud hittar du också hopfällbara tält som också de är enkla att stuva undan när de inte används.
Till våra barnsängar har vi bland annat barnmadrasser och sängskydd som hindrar barnet från att trilla ur sängen.

INRED MED MÖBLER TILL BARNRUM

När vi inreder barnrummet med fina barnmöbler vill vi att det ska se snyggt och ordentligt ut. Rummet ska vara inbjudande och locka barnet till timtal av lek. ILVAs möbler till barn är noggrant framtagna och utvalda för att skapa en mysig och kreativ stämning, och samtidigt vara säkra. Genom att smycka ut exempelvis våningssängen med massor av färger, leksaker och annat, blir det en funktionell möbel som också är personlig.
Barnmöbler som bord och stolar gör också barnrummet både finare och mer praktiskt. Våra stolar och bord för barn har ofta spännande färger och rundade kanter utan vassa hörn. Bord och stolar är perfekta både för tebjudningar till lekfigurerna, och för att barnet själv ska kunna sitta och rita och pyssla.

Ett tips vid inredningen med barnmöbler är att kombinera möbler som inbjuder till vild lek, men också ha barnbord och stolar för mer stillsamma aktiviteter.

Inspiration till barnrummet med ILVA
Funderar du på hur du ska kunna inreda med barnmöbler i barnens rum? På ILVAs sidor med inspiration till barnrummet kan du få idéer till hur du kan inreda i ditt barns sovrum. Utöver att ge inspiration till val av passande barnmöbel kan bilderna ge dig en idéer till nya helhetsgrepp över inredningen, där färger ljus och möblering är viktiga delar.

MÖBELSET TILL BARN

På ILVA hittar du barnmöbler i samma serie som enkelt kan utgöra ett möbelset till barn. Vi har bland annat barnmöbler i trä i form av stolar, bord och bänkar, som tillsammans skapar ett trevligt set för de små. Flera av våra barnmöbler i trä finns i olika färger. Om du väljer samma färg på möblerna får du en känsla av helhet och av att det är ett möbelset till barn.

BARNMÖBLER PÅ REA

Letar du efter billiga barnmöbler? Då är chansen stor att du finner dem på ILVA. Vi har nämligen en kategori med erbjudanden till barnrummet. Där kan du hitta allt från exklusiva barnmöbler till leksaker och tillbehör, till rabatterade priser. Ett tips är att inte vänta för länge om du hittar en barnmöbel du vill ha. Utbudet på fyndsidan är begränsat och erbjudandena gäller bara så länge lagret räcker.

BARNMÖBLER I TRÄ SOM ÄR FSC-MÄRKT

ILVA strävar efter att fler och fler av våra trämöbler ska vara märkta med FSC. FSC är ett sigill som garanterar att träet i möbeln är tillverkat med hänsyn till skogens återväxt och biologiska mångfald. Även rimliga arbetsförhållanden och stöd till lokala projekt är del av märkningen.
Också textilierna på ILVA är miljömärkta. Det innebär att flera av våra barnmadrasser är godkända av Oeko-tex. Oeko-tex ställer höga krav där det bland annat garanteras att materialet inte innehåller skadliga mängder av kemikalier, och att de därför är ofarliga för vår hälsa.

BESTÄLL IDAG

Du kan enkelt beställa barnmöbler från ILVA och få dem levererade hem. Du kan också välja att själv hämta ut beställningen utan fraktkostnad i någon av ILVAs butiker. Om du har möjlighet att besöka en fysisk ILVA-butik är du varmt välkommen att göra det. Vi rekommenderar också ett besök, våra barnmöbler och andra produkter upplevs helt enkelt bäst i verkligheten.

Om du vill se en särskilt möbel kan du i produktbeskrivningen läsa om vilka butiker som för tillfället har varan framme för visning.