Välj det perfekta soffbordet till ditt vardagsrum

28. jun 2019

Vanligtvis är det soffan som fångar merparten av uppmärksamheten i vardagsrummet. Men hur är det med soffans bästa vän, soffbordet? Det är inte betydelselöst att välja soffbord. Här är tre slags soffbord du kan ha som utgångspunkt när du ska inreda ditt vardagsrum och hitta det perfekta soffbordet.

Det klassiska

Det klassiska soffbordet hittas i alla möjliga färger, former och material. Faktiskt så är det endast fantasin som sätter gränser för vilket soffbord du inreder ditt vardagsrum med. Ska det vara runt? Ska det vara i trä? Kanske i en smart färg? Oavsett vad du väljer är det viktigaste att bordet passar dina behov och inte minst din soffa. Ska det kanske finnas en hylla undertill där du kan lägga tidningar och böcker? Eller har du behov för ett stort bord med massor av plats för kaffekoppar och barn som leker?

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Det moderna

Marmor är fortfarande en stor hit när det kommer till inredning. Golv, bord och småsaker ska gärna bestå av marmor om du önskar inreda efter de nuvarande trenderna. Välj ett soffbord med en marmorskiva om du drömmer om ett trendigt och stilrent vardagsrum. Du kan också välja glas. Här snackar vi både färgat, klart och rökfärgat glas som alla går i trend just nu. Med ett glasbord skapar du ett lätt och enkelt uttryck där valet av ton på glaset gör det enkelt för dig att hitta det perfekta glasbordet till ditt vardagsrum.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Det otraditionella

Ett soffbord behöver inte alltid följa de klassiska normerna. Soffbordet behöver inte nödvändigtvis ha fyra ben och en skiva. Vad sägs om en puff? Den kan fungera fint som ett blickfång och bord i vardagsrummet. Och om du kanske inte har så mycket plats i ditt vardagsrum så kan en armstödsbricka vara den optimala lösningen för dig. Eller så kanske du ska gå efter det mindre rullbordet som enkelt kan flyttas åt sidan om utrymmet ska användas till något annat. Om du tänker lite utanför boxen finns det med säkerhet många möjligheter som kan fungera som det perfekta soffbordet hemma hos dig.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Inred för ett oemotståndligt vardagsrum

Se hela sortimentet av soffbord

Blogg:

3 tips för läshörnan

Blogg:

Blixtsnabb uppgradering av vardagsrummet