Korg
Korg
Produkter: 86
Produkter:86
Välj visning:
Visar 21 av 86

2 och 3-sits soffor i alla möjliga färger

Ett vardagsrum utan en soffa är inte riktigt ett vardagsrum. På detta sätt är det säkert många människor som har och det förstår vi. På ILVA älskar vi soffor och vi har 100-talet vackra soffor i olika material, färger och designer. Så oavsett hur du bor och hur mycket plats du har, så hittar du garanterat en soffa i vårt sortiment som kommer att passa i ditt vardagsrum.

2-sits soffor är som de större 3-sits sofforna perfekta för det lilla vardagsrummet i en lägenhet. Här kan du slå dig ner efter en lång dag på jobbet eller efter studierna och slappna av med din favoritserie och en trevlig kopp kaffe. Om du föredrar den klassiska stilen med rena linjer och dämpade färger, eller de iögonfallande färgerna och vågade utförandena, så hittar du 2 och 3-sits soffor hos ILVA som passar just din personliga stil.

Välj en härlig 2-sits soffa till det mindre vardagsrummet

Även det mindre vardagsrummet drömmer om den härlig soffa. Det kan vara i korridorsrummet eller i den lilla enrummaren, eller kanske i sommarstugan där man också vill ha möjlighet att kunna sjunka ner i en bekväm soffa. Tänk vad tur att möjligheterna hos ILVA är stora när det gäller att hitta en snygg liten 2-sits soffa som passar in i de flesta vardagsrummen. Spana t.ex. in de fina veloursofforna som hittas i allt från det ömtåliga ljusröda till en mörk flaskgrön färg. Eller kanske en klassisk soffa med en benställning i trä? Eller en bekväm 2-sits lädersoffa? Oavsett din stil och smak så törs vi garantera dig att du kommer att hitta något i vårt sortiment som kommer att passa perfekt i ditt hem.

De mindre 2-sits sofforna har också blivit populärare på andra platser än i vardagsrummet på sistone, just för att de inte fyller upp för mycket. Placera soffan i barnrummet eller i sovrummet och skapa en mysig oas med plats för avslappning.

Kombinera en 2 och 3-sits soffa för en snygg soffgrupp

Om du drömmer att om att inreda en soff-oas med gott om plats för vänner och familj, så blir det perfekt att kombinera två mindre soffor från samma serie. På detta sätt skapar du gott om plats för soffhygge med brädspel eller film. Hos ILVA hittar du flera serier som både omfattar 2 och 3-sits varianter. Detta gör det enkelt för dig att hitta dina favoriter. Med ett passande soffbord och kanske en härlig fåtölj är du verkligen redo för hyggestunder med dina närmaste. Vi har redan samlat ihop några av våra mest populära 2 och 3-sits soffor i grupper till fantastiska priser här: Soffgrupper.

Du behöver naturligtvis inte välja den säkra lösningen genom att köpa två soffor från samma serie. Du kan ta din egen väg och matcha två helt olika soffor. Eller så kan du gå den mindre vilda vägen och välja två soffor från samma serie men i olika färger? Detta kan ge ditt vardagsrum attityd när du sätter prägel utan att behöva tänka på normer.