Korg
Korg

ILVA SOMMARDRÖMMAR

Sommaren närmar sig och vi kan börja se fram emot att tillbringa de långa sommardagarna utomhus i trädgården och på altanen. Det betyder också att uteplatsen snart ska göras i ordning och förvandlas till en mysig oas, med plats att umgås, koppla av och njuta av sköna ögonblick i solen.

På ILVA kan dina sommardrömmar bli verklighet och din uteplats kan bli precis som du vill ha den. Gå på upptäcktsfärd i vårt stora sortiment av utemöbler och låt dig inspireras av säsongens största inredningstrender för trädgården här.

Inspiration TIlL DIn uteplats

Loungemöbler

Lyx under öppen himmel

Inomhus- och utomhuslivet fortsätter att smälta samman. Vi som konsumenter vill varken kompromissa med uttrycket eller komforten uttrycket eller komforten i utomhusutrymmet, och drömmen om långa ljusa sommarkvällar i soffan lever i bästa välmående.

 

nyheterna till trädgården har landat

25% på alla* utebord och trädgårdsstolar

Med rabattkod

Behöver terassen, balkongen, uterummet eller sommarstugan fräschas upp inför sommarens långa och ljusa dagar, då är våra utebord och trädgårdsstolar det perfekta valet. Vi har ett brett utbud av utebord och trädgårdsstolar, denna vecka kan du få 25% rabatt på alla våra utebord och trädgårdsstolar med rabattkod.

*Gäller inte Fast lågt pris och redan nedsatta varor.

 

inspiration

TRÄDGÅRDSKATALOG 2024

ILVA välkomnar våren och sommaren med en uppfriskande kollektion inspirerad av det härliga Medelhavet. Här, där klimatet inbjuder till en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus, och där den milda brisen lockar till utomhusaktiviteter, har vi förenat den sydliga stämningen med vår skandinaviska arv. Vårt utomhusuniversum omfamnar ljusa, lugna jordtoner och mjuka former som skapar en behaglig och nordisk atmosfär.

Havemöblerna är skapade med fokus på både kvalitet och funktionalitet. Vi har alltid prioriterat trämaterial, och vårt engagemang för hållbarhet återspeglas i vårt val av FSC®-certifierade produkter. Med FSC-certifieringen (FSC N001748) säkerställer vi att vårt trä kommer från ansvarsfulla och hållbara källor, och vi strävar efter att alla våra trävaror ska vara certifierade före slutet av 2024. Detta är vårt bidrag till bevarandet av naturen och säkerställer att du kan njuta av dina utemöbler med gott samvete.

Så låt ILVA vara ditt val när du vill skapa en utomhusmiljö som både hyllar naturen och dansk design.

Upptäck hela kollektionen av utemöbler för sommaren 2024 i katalogen här.

Inred trädgården MED BORD Och STOLar

Inred balkongen

mindre, men smart: caféset

I år ligger verkligen fokus på cafémöbler och de mindre, mysiga hörnen. Vi har alla njutit av att sitta på en trevlig café med de karakteristiska små borden, som bara har plats för ett par stolar och skapar en helt unik stämning. Nu har du möjlighet att skapa samma atmosfär hemma. Cafébord med sin charmiga storlek och mångsidighet ger dig möjlighet att skapa intima hörn där du kan njuta av en kopp kaffe, läsa en bra bok eller ha meningsfulla samtal med vänner och familj. Cafébord är varken för stora eller för små, utan precis lagom för att skapa en liten vrå där du kan njuta av en kopp kaffe eller prata med vänner. De hjälper till att skapa personliga ytor där vi kan koppla av och hitta lugn mitt i en hektisk vardag.

Så titta närmare på caféset och skapa din egen lilla oas hemma, där du kan koppla av och njuta av livets små stunder.

Fokus på material

Glöm inte tilLbehÖreN

Vinn presentkort

ILVA har födelsedag och vi vill gärna fira den med er.

Varje vecka fram till födelsedagen har du chansen att vinna ett presentkort på 2 000 kr.