Korg
Korg

ILVA SOMMARDRÖMMAR

På ILVA kan dina sommardrömmar bli verklighet och din uteplats kan bli precis som du vill ha den. Gå på upptäcktsfärd i vårt stora sortiment av utemöbler och låt dig inspireras av säsongens största inredningstrender för trädgården här.

INSPIRATION TILL DIN UTEPLATS

Design uden navn - 2024-06-29T225746.911.jpg

Unika designs för trädgården

Sommarens sortiment av produkter för trädgården rullar på, och även i år finns det massor av designer inom olika kategorier som sticker ut på ett eller annat sätt. Har du kanske redan lagt märke till några av dem?
Läs mer här

Design uden navn - 2024-06-29T230257.688.jpg

Uteliv med gott samvete: FSC-utemöbler

Genom att välja FSC®-certifierade produkter stöder du bevarandet av skogar och säkerställer goda förhållanden för människor och djur i området.
Läs mer här

Design uden navn - 2024-06-29T230622.999.jpg

Uppgradera din uteplats: ILVA's must haves för en härlig trädgård

Vill du veta mer om hur du gör det extra mysigt i trädgården eller på balkongen? Vi har längtat efter att få visa alla möjligheter som finns, för vi älskar verkligen allt som har med sommar och fint väder att göra.
Läs mer här

Populära erbjudanden till trädgården

Indred med Langkawi

Föreställ dig en trädgård där stil och styrka går hand i hand. Langkawi-serien är skapad just för detta: varje del är tillverkad av hållbart FSC®-certifierat eukalyptusträ och designad för att tåla det svenska, omväxlande vädret. Under dynorna framträder det eleganta, råa stället, som visar hantverkskvalitet och estetisk skönhet. På det sättet står dina trädgårdsmöbler vassa även när dynorna tar en paus.

REA

SPARA UPP TILL 50% PÅ UTEMÖBLER

Behöver terassen, balkongen, uterummet eller sommarstugan fräschas upp inför sommarens långa och ljusa dagar? Då är vårt sortiment för trädgården det perfekta valet. ILVA har rea och du kan spara upp till 50% på utemöbler.

*Gäller ej Fast lågt pris

nyheterna till trädgården har landat

TRÄDGÅRDSKATALOG 2024

ILVA välkomnar våren och sommaren med en uppfriskande kollektion inspirerad av det härliga Medelhavet. Här, där klimatet inbjuder till en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus, och där den milda brisen lockar till utomhusaktiviteter, har vi förenat den sydliga stämningen med vår skandinaviska arv. Vårt utomhusuniversum omfamnar ljusa, lugna jordtoner och mjuka former som skapar en behaglig och nordisk atmosfär.

Havemöblerna är skapade med fokus på både kvalitet och funktionalitet. Vi har alltid prioriterat trämaterial, och vårt engagemang för hållbarhet återspeglas i vårt val av FSC®-certifierade produkter. Med FSC-certifieringen (FSC N001748) säkerställer vi att vårt trä kommer från ansvarsfulla och hållbara källor, och vi strävar efter att alla våra trävaror ska vara certifierade före slutet av 2024. Detta är vårt bidrag till bevarandet av naturen och säkerställer att du kan njuta av dina utemöbler med gott samvete.

Så låt ILVA vara ditt val när du vill skapa en utomhusmiljö som både hyllar naturen och dansk design.

Upptäck hela kollektionen av utemöbler för sommaren 2024 i katalogen här.

Inred trädgården MED BORD Och STOLar

TRÄDGÅRDSTILLBEHÖR 2024

Skapa en inbjudande atmosfär på din uteplats

Trädgårdstillbehören ger det där lilla extra, som skapar liv, och fullbordar stämningen. Kombinationen av blommor, växter, dynor och detaljer gör trädgården inbjudande och trevlig att vistas i.

ILVA erbjuder ett brett utbud av hållbara trädgrådstillbehör för terrassen, balkongen och trädgården. Allt designat med nordisk inspiration och tillverkat av material som tål det svenska vädret.

Design uden navn - 2024-06-30T204349.685.jpg

Populära trädgårdsserier

Här har vi samlat våra populäraste trädgårdsserier. På ILVA hittar du alltid ett stort utbud av snygga trädgårdsmöbler till ett bra pris. I vårt sortiment hittar du bland annat ett stort utbud av vackra trädgårdsbord och trädgårdsstolar i många olika utföranden.
Läs mer här

Design uden navn - 2024-06-30T204842.932.jpg

Fast lågt pris trädgård

Med utemöbler till Fast lågt pris är du garanterad utemöbler av hög kvalitet, stilren design - och till ett fast, lågt pris året runt.
Läs mer här

Design uden navn - 2024-06-30T205150.895.jpg

Skötsel av utemöbler

Är du osäker på hur du ska sköta dina utemöbler? Vår skötselguide är här för att hjälpa dig. Här hittar du allt du behöver veta för att skydda, vårda och förlänga livslängden på dina utemöbler. 
Läs mer här

Från soffa till solsäng

ULTIMAT AVKOPPLING

Solens första strålar bryter igenom, och du planerar att göra dig redo för att spendera så mycket som möjligt av dagen utomhus. Plötsligt upptäcker du att dina utemöbler har blivit slitna eller till och med skadade av det växlande vädret. Det är inte meningen att du ska behöva byta ut utemöblerna varje säsong. Läs här om hur du kan förlänga deras livslängd med hållbar design.

Inred balkongen

mindre, men smart: caféset

I år ligger verkligen fokus på cafémöbler och de mindre, mysiga hörnen. Vi har alla njutit av att sitta på en trevlig café med de karakteristiska små borden, som bara har plats för ett par stolar och skapar en helt unik stämning. Nu har du möjlighet att skapa samma atmosfär hemma. Cafébord med sin charmiga storlek och mångsidighet ger dig möjlighet att skapa intima hörn där du kan njuta av en kopp kaffe, läsa en bra bok eller ha meningsfulla samtal med vänner och familj. Cafébord är varken för stora eller för små, utan precis lagom för att skapa en liten vrå där du kan njuta av en kopp kaffe eller prata med vänner. De hjälper till att skapa personliga ytor där vi kan koppla av och hitta lugn mitt i en hektisk vardag.

Så titta närmare på caféset och skapa din egen lilla oas hemma, där du kan koppla av och njuta av livets små stunder.

Fokus på material

Glöm inte tilLbehÖreN