Korg
Korg

Små bord, stor påverkan: Cafébord är årets hit 

Uttrycket "Smått, men gott", det är precis vad som gäller för vårt aktuella utbud av utemöbler. Vi lägger stor vikt vid mindre möbler som passar både för balkongen och terrassen, men också för de som har trädgård och vill skapa små, mysiga hörn och oaser runt omkring. Det är verkligen skönt att inte vara bunden till en enda plats, utan istället kunna flytta runt i trädgården efter behov eller solens position under dagen.

Den första möbel vi gärna lyfter fram bland våra älskade cafémöbler är SIGRUN-bordet. Med sin varma och naturliga teakträsskiva mjukar SIGRUN upp det något hårda utseendet i aluminium eller plast som MALIA och PORTIO är tillverkade av. Om du vill framhäva de varma träfärgerna ytterligare, kan du med fördel matcha bordet med YDUM-trädgårdsstolar, som också är i teakträ.

Om du gillar SIGRUNs uttryck, men behöver ett trädgårdsbord med plats för många middagsgäster, finns det i två längder: 145 cm och 200 cm. Alternativt kan du placera två cafébord i följd, vilket både är en praktisk lösning efter behov och ger en fin estetik med den lilla uppdelningen mellan borden. I samma serie finns även SIGRUN loungebord, perfekt för förvaring av sommarens godsaker och böcker.

Grå bas - oändliga möjligheter

Med VIGO cafébord i fibercement har du många möjligheter när det gäller både färgval och utrymme. Med ett runt cafébord finns det inga skarpa hörn som begränsar sittplatserna, och du kan enkelt placera 5 trädgårdsstolar runt bordet och ändå ha gott om armbågsutrymme för alla. Med en bas i grått kan du nästan inte gå fel med matchande stolar, eftersom nästan alla nyanser kompletterar det gråa fibercementet på ett snyggt sätt. Nedan kan du se exempel på trädgårdsstolar i både naturfärgad polyrotting, teakträ och stål i khaki.

hållbart och underhållsvänligt:

Fibercement är ett mycket hållbart material som kan stå emot väder och vind och kräver minimalt underhåll. Det är motståndskraftigt mot röta, svamp och termitattacker, vilket gör det idealiskt för utomhusbruk.

Runt och raffinerat: Praktisk aluminium 

Skapa utrymme för nära samtal i solen genom att låta cafébord och mysiga hörn bli centrum för ditt utomhusliv. Mindre arrangemang av cafémöbler ger möjlighet att skapa små öar av intimitet och närhet i din utomhusoas. Här finns plats för samtal och gemenskap, där du kan ladda upp antingen ensam eller njuta av sällskapet med dina närmaste. Medan större möbler ibland kan dominera utrymmet, skapar små bord och mysiga hörn en mer avslappnad atmosfär som framhäver naturens lugna charm. När solen flyttar sig under dagen kan du också enkelt och snabbt flytta dina cafémöbler för att återigen njuta av solens strålar eller skuggans mjuka hand - beroende på vad du föredrar. Njut av flexibiliteten, intimiteten och estetiken medan du sitter vid ett litet cafébord och njuter av en kopp kaffe eller en bok.

Skapa semesterstämning hemma

Dröm dig bort till sydliga stränder utan att lämna din egen trädgård. Med cafébordet GALIA har du den perfekta följeslagaren för dina avslappnade stunder utomhus. Med sina enkla och lugna linjer skapar GALIA den perfekta ramen för informella sammankomster och avkopplande kaffepauser. Sätt dig ner, njut av en uppfriskande dryck och låt stämningen transportera dig till en solig terrass vid Medelhavet. Med GALIA kan du enkelt addera sydlig stämning till din vardag i trädgården. Placera till exempel flera cafébord bredvid varandra och se hur det omedelbart väcker associationer till mysiga gatukaféer under varmare himmelstrakter.

SYDLÄNDSK CAFÉCHARM:

Cafébordet GALIA är enkelt med raka linjer. Skapat i aluminium så att det kan stå ute utan att rosta. Det finns i 3 färger - taupe, khaki och svart. Bordet passar perfekt till stolen AKADI, som är tillverkad av samma material och finns i samma färger.

Oavsett om du vill skapa en mysig atmosfär på din terrass, ett charmigt utomhusområde i din trädgård eller den perfekta kombinationen av stil och praktik på din balkong, är cafémöbler ett fantastiskt val. Med sin vackra design, hållbara material och mångsidighet är cafémöbler den idealiska lösningen för att föra komfort och elegans utomhus. Så sätt dig ner, koppla av och njut av härliga ögonblick med familj och vänner, medan ni samlas kring era cafébord och -stolar.

Se alla cafésæt