Korg
Korg

Karmstolar

Produkter: 8
Produkter:8
Välj visning:
Visar 8 av 8

Sitt riktigt bekvämt i en karmstol

En karmstol är en stol med armstöd som du ofta placerar runt matbordet. En stol med armstöd ger skönt stöd och låter dig variera mellan flera olika sittpositioner. Har karmstolen dessutom dyna eller stoppning är den ett perfekt för långa middagar.

Upptäck ILVAs utbud av stolar med armstöd. Du hittar både karmstolar i trä och metall samt modeller med och utan stoppning. Beställ din karmstol från ILVA idag och få den levererad hem.

Välj bland karmstolar i trä, rotting metall och andra material

På ILVA hittar du karmstolar i olika material som rotting, trä och metall. Karmstolar i ek är populära och ger ett tidlöst och klassiskt utseende till matrummet. Vill du ha en ännu mer exklusiv inredning kan du välja en karmstol i teak. Oavsett vilken karmstol i trä du väljer är det bra att känna till hur du rengör och underhåller den. Läs om det i ILVAs skötselguide.

Så här kan du inreda med din nya karmstol

Fundera på om du vill ha en ljus mörk karmstol. En beige eller vit karmstol gör att rummet känns luftigare, medan svarta och mörkblå modeller ofta verkar tyngre och blir mer framträdande. Ett bra mellanting är en grå karmstol. Oavsett om du väljer en karmstol i svart, vitt eller grått kommer du förmodligen bli nöjd, eftersom de kulörerna är lätta att matcha med de flesta andra färger.

För att få en skandinavisk inredningsstil kan du välja en karmstol i valnöt eller ek som är omålad. Kombinera gärna trästolarna med ett matbord i trä.

Om du vill ha fler idéer till inredningen kan du kolla in ILVAs sidor för inspiration. Där hittar du bilder på karmstolar i matrum, men även mycket annat.

Med en karmstol i sammet sitter du extra skönt

En karmstol i sammet är både skön att sitta i och vacker att se på. Vi har karmstolar i sammet i flera olika färger. Om du i stället föredrar en karmstol i något annat tyg än sammet hittar du det också.

Är du på utkik efter en matstol med armstöd i ett extra slitstarkt och lättskött material? I så fall är en karmstol i skinn ett bra val. En karmstol i skinn eller läder är både lätt att dammsuga och torka av. Skinn är också precis som sammet mycket bekvämt att sitta på, även om skinn kan vara lite hårdare i början. Med tiden får en karmstol i läder en vacker patina som ger stolen ett unikt och hemtrevligt utseende. Skinnmöbler behöver underhållas regelbundet med möbelvård

Tips: En karmstol i rotting är ostoppad men har ändå viss flexibilitet i sitsen.

En matstol med armstöd

ILVAs köksstolar med armstöd är utmärkta stolar för långa middagar. Karmstolar kan ta mer plats än vanliga stolar, men så länge ditt matrum inte har väldigt ont om plats borde det inte vara något problem. Om du vill är du alltid välkommen att besöka en ILVA-butik för att testa en karmstol till matbord, eller fråga oss här i chatten för att få vägledning.

Tips: Karmstolar är vanligast runt matbordet, men de är också praktiska i tamburen för på- och avtagning av skor. Armstöden blir då ett stabilt stöd när du ska ställa dig upp.

Hitta en ny karmstol i tyg på ILVAs fyndsidor

På ILVAs sidor för erbjudanden kan du hitta massor av olika fyndvaror till bra priser. Om du har tur hittar du en karmstol i beige – eller något annat du letar efter. Men vänta inte för länge om du hittar ett fynd du gillar, lagret är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

Vill du ta del av fler erbjudanden, nyheter och inredningstips från ILVA? Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier.