Korg
Korg

Matgrupp med 6 stolar

Produkter: 13
Produkter:13
Välj visning:
Visar 13 av 13

Matgrupp, 6 stolar – beställ en färdig matgrupp från ILVA

Beställ en färdig matgrupp med 6 stolar och få snygga möbler i hög kvalitet. En fördel med att köpa en färdig matgrupp är att du själv slipper leta efter stolar och bord som matchar varandra.

ILVA har ett stort utbud av matgrupper, bland annat hittar du runda matgrupper med 6 stolar i olika material och färger. Hitta din nya matgrupp med 6 stolar i vårt sortiment ovanför, eller fortsätt läs för att få inspiration!

Olika matgrupper för olika behov

Fundera gärna över både utseendet och funktionen när du väljer en ny matgrupp. Om den ska stå i vardagsrummet kanske du prioriterar utseende och bekvämlighet högst? I så fall är en matgrupp med 6 stolar i sammet eller något annat vackert material ett utmärkt val.

En matgrupp i köket ska förstås också vara fin, men där kanske du också prioriterar att den är lätt att rengöra? Möbler i obehandlat trä är vackra men tar lättare åt sig av spill, medan laminerade ytor är tåligare och enkla att torka av. En matgrupp med 6 stolar i trä är kan också vara ett bra alternativ ifall den har en skyddande ytbehandling, som till exempel lack.

Om du vill spara utrymme i hemmet kan ett matbord med iläggsskiva vara en bra idé. Med ett sådant kan du enkelt öka antalet sittplatser efter behov. ILVA har också färdiga matgrupper med åtta respektive fyra stolar.

Väljer du en vit matgrupp med 6 stolar, eller någon annan färg?

En matgrupp med 6 stolar helt i svart är ett lite djärvare val men kan vara väldigt snyggt. Ett vanligare val är ljusa möbler eller omålade med synligt trä, till exempel en matgrupp i ek med 6 stolar. Oavsett vilka färger och material du vill inreda med är chansen stor att du hittar en matgrupp som passar din smak på ILVA.

Se gärna också våra inredningstillbehör som elegant kompletterar din nya matgrupp. Vi har bland annat vaser, fat och taklampor.

Om du vill se och testa möblerna i verkligheten före du bestämmer dig är du alltid välkommen in i någon av våra butiker. Där kan du också få hjälp av vår kunniga personal och snabbt få svar om du undrar något om ILVAs produkter.

Kolla in kampanjsidan om du letar efter en matgrupp med 6 stolar till rea-pris

På ILVAs sida för erbjudanden finns många möbler till kanonpris. Har du tur finner du exakt det du söker, till exempel en matgrupp med runt bord och 6 stolar, annars hittar du säkert något du inte visste att du letade efter. Men vänta inte för länge med att köpa det du vill ha – på kampanjsidan är det först till kvarn som gäller!