Korg
Korg

Matgrupper med 4 stolar

Produkter: 7
Produkter:7
Välj visning:
Visar 7 av 7

Matgrupp, 4 stolar – få en enhetlig stil med färdiga matgrupper

En matgrupp med 4 stolar är en färdig paketlösning med både stolar och bord. I vårt sortiment finns flera matgrupper med 4 stolar för olika stilar och smak. När du handlar hos ILVA får du bekväma möbler i hög kvalitet, och väljer du en färdig matgrupp behöver du inte lägga tid på att hitta stolar och bord som passar bra ihop.

Beställ en matgrupp med 4 stolar idag och få varorna hemlevererade eller hämta gratis i butik. Handlar du för ett visst belopp får du fri frakt till din adress. Läs vidare för mer inspiration och information, eller beställ din matgrupp med 4 stolar nu!

En rund matgrupp med 4 stolar, eller en rektangulär variant?

Att sitta kring ett runt bord skapar en trevlig samtalsatmosfär. Kanske beror det på att det är lättare att få ögonkontakt med alla kring ett runt bord? Oavsett orsak är ett runt bord med 4 stolar en uppskattad och trevlig matgrupp.

Ibland kan man behöva möblera en matgrupp med runt bord och 4 stolar en liten bit utanför väggen, så det finns nog med svängrum åt alla. Ett förslag är att mäta upp bordet i rummet innan du köper för att få en uppfattning om hur bra det kommer få plats. Det samma gäller om du väljer en matgrupp med 4 stolar och rektangulärt bord, mät gärna upp möblerna på golvet i rummet i förväg. Och om du trots allt skulle ångra dig när matgruppen väl är på plats är det ingen katastrof, vi er bjuder obegränsad returrätt.

Tycker de att en matgrupp med 4 stolar är för litet? Med ett matbord med iläggsskiva kan du enkelt förstora bordet när ni får gäster. ILVA har också större matgrupper med 6 och 8 stolar.

Inredningstips! Om du har en matgrupp med 4 stolar och runt bord är det snyggt att hänga en taklampa centrerat över bordets mitt.

Att välja färg och material på den nya matgruppen med 4 stolar

En träfärgad eller vit matgrupp med fyra stolar är snygga och okonventionella val av färger, och de fungerar bra i de flesta rum. Men det betyder å andra sidan inte att det är fel med djärvare färgval. En matgrupp med 4 stolar i svart kan också vara riktigt läckert, inte minst som en kontrast i ett i övrigt ljust rum.

När du väljer material till matgruppen är ett tips att väga in både utseende och funktion. En matgrupp med 4 stolar i trä är vacker, men kan vara känslig för spill om träet är obehandlat. En bordsyta i laminat eller lackerat trä är däremot mer skyddade och lättskötta. Läs gärna våra skötselråd för olika material och ytbehandlingar, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Riktigt bra erbjudanden från ILVA – men det är först till kvarn som gäller

Om du letar efter en matgrupp med 4 stolar på rea rekommenderar vi dig att kolla in ILVAs kampanjsida. Med lite tur hittar du just det du letar efter, som exempelvis en matgrupp i ek med 4 stolar eller vad det nu kan vara. Och finns inte den specifika sak du letade efter kanske du ser något du inte visste att du behövde. Men vänta inte för länge med att slå till, när produkterna på kampanjsidan är slut kommer de inte tillbaka!