Korg
Korg

MATGRUPPER MED 8 STOLAR

Produkter: 9
Produkter:9
Välj visning:
Visar 9 av 9

Matgrupp, 8 stolar – när du behöver många sittplatser

En matgrupp med 8 stolar från ILVA är en smidig paketlösning för dig som prioriterar både design och kvalitet. Fördelen med en färdig matgrupp är att du slipper lägga tid på att hitta stolar och bord som passar varandra, vi har redan gjort arbetet åt dig.

ILVA har flera olika matgrupper med 8 stolar, till exempel varianter i trä och laminat. Våra matgrupper är bekväma att sitta i och skapar ett enhetligt utseende i matrummet.
Beställ en matgrupp med 8 stolar för ett visst belopp och få fri frakt.

En rund matgrupp med 8 stolar

På ILVA hittar du matgrupper med 8 stolar i olika, vi har både rektangulära och runda matbord. Om du köper ett större matbord eller med en annan form än vad du tidigare har haft, är det en bra idé att först mäta upp bordet på golvet för att se hur det får plats i ditt matrum.

Beställ en rund matgrupp med 8 stolar från ILVA idag, eller kom in till någon av våra butiker om du vill testa och se på möblerna först.

Välj ett passande material till din nya matgrupp med 8 stolar

Om din matgrupp med 8 stolar ska stå i köket och användas till vardags kan du överväga att välja material som är lätta att underhålla. Lackerat trä och laminat är exempel på ytor är lätta att torka av och hålla rena. Till vardagsrummet är det förstås trevligt med extra fina möbler i material som exempelvis valnöt och ek. Med stolar i sammet till får du en elegant matplats som dessutom är mycket bekväm att sitta i länge.

Komplettera dina nya möbler med inredningstillbehör från ILVA

ILVA har flera inredningstillbehör till din nya matgrupp med 8 stolar, bland annat vaser, fat och ljusstakar. Vi har också snygga mattor och lampor i flera olika varianter. Är du osäker på vad du ska välja? Se gärna ILVAs sida för inspiration till matrum för att få förslag till hur du kan inreda med din nya matgrupp med 8 stolar. Även om bilderna kanske inte visar precis de möbler du funderar på att köpa, kan de ändå föda spännande idéer!

Fler storlekar på matgrupper

ILVA har utöver matgrupper med 8 stolar också matgrupper med 4 och 6 stolar. Om du har svårt att välja storlek kan du överväga en matgrupp med ett bord med iläggsskiva. Ett utdragbart bord är flexibelt och finns både med separata och inbyggda iläggsskivor.

Kontakta gärna ILVAs personal om du undrar något om matgrupper med 8 stolar eller våra andra produkter. Vi hjälper dig gärna, både på webben och i butik.