Korg
Korg

Skinnstolar

Produkter: 43
Produkter:43
Välj visning:
Visar 21 av 43

Skinnstolar är en tidlös klassiker

Inredningstrender skiftar med åren, men vissa saker stannar. Stolar i skinn är en av dem. Läder verkar helt enkelt vara ett tidlöst material vars uppskattning går på tvärs över generationerna.

På ILVA finns det läderstolar i olika prisklasser, bland annat kan du kan välja mellan en äkta skinnstol eller en stol i konstläder. Vi har också bruna, svarta och vita skinnstolar för att nämna några av färgerna. Med andra ord finns det skinnstolar för vare plånbok och inredningsstil. Vilken skinnstol väljer du?

Rått eller elegant? Välj en läderstol som passar din stil

Det är inte en inredningsstil som har patent på att använda skinnmöbler. Exempelvis är matsalsstolar i skinn snygga i vardagsrum med traditionella utseenden, och en stol i läder passar in i varje minimalistiskt och modernt inrett hem. Om du vill ha hjälp att matcha stolar i läder med ett matbord kan du kolla in ILVAs färdiga matbordsgrupper som har stolar och bord i flera olika material.

Vilken stil väljer du i ditt hem?

Klassisk elegans

En svart eller brun läderstol i trä är ett tidlöst och klassiskt val. I kombination med möbler i ek och andra vackra material får du ett elegant matrum.

En tuffare stil

För att få ett mer rått utseende i matrummet kan du välja en svart skinnstol i metall. Ihop med matsalsmöbler i metall och glas får du ett tuffare stil på matplatsen.

En stol i brunt läder

En brun skinnstol är en populär modell av matstolar. Det bruna lädret tillför ett stråk av värme till rummet och passar exempelvis bra ihop med en annan inredningsfavorit: Ett matbord med fiskbensmönster. De båda materialen ger en lyxig känsla tillsammans.

Bruna skinnstolar finns i både mörka och ljusa nyanser så du enkelt kan anpassa dem efter din inredning. En populär modell är den cognacfärgade stolen i skinn. Cognac är en gul-röd kulör vars nyans ligger mellan mörk och ljus.

Inred med en matstol i skinn från ILVA

ILVA har flera olika modeller av matstolar i skinn. Fundera på om du vill ha en vanlig stol eller karmstol i skinn. Karmstolar ger ett elegant intryck och är lätta att resa sig ur i och med att man kan ta spjärn mot armstöden. Dessutom låter karmstolens armstöd gästerna luta sig åt olika sidor och därför sitta riktigt bekvämt. Den är med andra ord perfekt för långa middagar.

Det är enkelt att inreda med stolar i skinn, inte minst är de snygga ihop med andra skinnmöbler. På ILVA hittar du både skinnsoffor, skinnfåtöljer och även lammskinn att lägga på soffan eller en bänk. Se gärna ILVAs inspirationssidor för att få idéer till hur du kan inreda med skinnstolar och våra andra möbler.

För att dina skinnstolar ska hålla sig fina länge bör du underhålla dem med jämna mellanrum. Du kan läsa hur i ILVAs skötselguide. Där står det också hur du tar hand om stolar i konstläder.

Se ILVAs erbjudanden och beställ en stol i skinn idag

Se gärna ILVAs sidor för erbjudanden, om du har tur hittar du läderstolar till ett riktigt bra pris. Tänk bara på att utbudet på fyndsidorna är begränsat och att erbjudandena endast gäller så länge lagret räcker. Du kan också se erbjudanden i ILVAs nyhetsbrev och på våra sociala medier, där du även hittar spännande inredningstips och trender.

Om du vet vilka skinnstolar du vill ha kan du enkelt beställa dem från ILVA idag. Vi erbjuder smidig frakt över hela Sverige. Du kan också välja att gratis hämta ut dina nya stolar från någon av ILVAs butiker.