Korg
Korg

Polyrotting och flätade utemöbler

Med utemöbler i polyrotting får du både avslappnad elegans och funktionalitet. Vårt imponerande utbud erbjuder ett brett sortiment som är designat för att ge din utomhusplats både charm och komfort. Oavsett om du vill skapa en mysig loungestämning eller en elegant matsal under öppen himmel, hittar du det ideala utemöbelsetet i polyrotting hos ILVA.

Produkter: 61
Produkter:61
Välj visning:
Visar 21 av 61

Utemöbler i Polyrotting eller rotting – vad är skillnaden?

Utemöbler i polyrotting och rotting är populära val när det gäller flätade utemöbler, men det finns några skillnader mellan de två typerna av möbler. Här är en översikt över skillnaderna:

Utemöbler i polyrotting: Polyrotting utemöbler är tillverkade av ett plastmaterial som kallas polyeten. Polyrotting är ett slitstarkt alternativ till utemöbler i rotting, då dessa kan stå emot det svenska vädret, som ofta är väldigt omväxlande. Möblerna tål fukt och regn och bleks inte av solens UV-strålar. Du kan därför låta dem stå ute året runt. Dessa utemöbler kräver nästan ingen underhållning. Du kan helt enkelt rengöra dina polyrotting-möbler med vatten, mild tvål och en mjuk borste. Om du väljer utemöbler i polyrotting får du slitstarka möbler som du kan njuta av under lång tid.

Utemöbler i rotting: Rattan utemöbler är tillverkade av naturlig rattan, vilket är ett gräsliknande material. Detta gräs liknar på många sätt bambu eftersom det är snabbväxande. Det gör rattan till ett hållbart material. Möbler i rotting är slitstarka, relativt böjliga och ganska hållbara. Dock är inte rattan utemöbler lika långlivade som polyrattan utemöbler. Det beror på att möbler i naturlig rotting inte tål alla typer av väder. De tål mycket, men inte lika mycket som polyrotting utemöbler. Du bör också vara försiktigare när det gäller rengöring av rattan utemöbler. Här bör du minimera mängden vatten och tvål. Å andra sidan är rattan utemöbler mer naturliga att se på, eftersom materialet inte är konstgjort och tillverkat av plast.

Det finns fördelar och nackdelar med båda typerna av flätade utemöbler. Det är helt upp till dig vilken typ av flätad utemöbel du vill ha i din trädgård eller på din terrass. Utemöbler i polyrotting är dock det mest populära valet och den typ av flätade utemöbler som vi har flest av hos ILVA.

Välg loungemöbler i polyrotting och samla hela familjen

Om du älskar att samla dem du tycker om kommer du säkert att trivas med att inreda din terrass med loungemöbler i polyrotting. Med loungemöbler i polyrotting har du gott om plats för gäster eller familj. Loungemöbler är perfekta för avslappnande stunder och att skapa en avslappnad atmosfär. Dina gäster eller din familj kommer säkert att uppskatta dina loungemöbler.

Du kan köpa loungemöbler i polyrotting som ett färdigt loungeset, eller kombinera olika loungemoduler för att passa perfekt på din terrass eller balkong. Du kan till exempel använda din loungeset som ett alternativ till en solstol genom att lägga till en loungesschäslong. Alla set och moduler levereras dessutom med dynor.

Tips: Loungeset i polyrotting kan skapa en mysig vrå på terrassen. Tillsätt gärna belysning, plädar, kuddar, krukor och trädgårdsdekorationer för att fullända stämningen.

Utforska vårt spännande sortiment

Oavsett om du önskar en loungeset eller andra typer av flätade utemöbler, har vi det på ILVA. Vi erbjuder många olika typer av utemöbler i flätning, inklusive ett stort urval av trädgårdsstolar och bord. Dessa finns också i olika nyanser, såsom svart flätning eller naturfärgad flätning. Utemöbler med svart flätning är idealiska för dig som gillar kontraster i din trädgårdsinredning. Om du föredrar att dina utemöbler smälter in i trädgårdens omgivning kan du med fördel välja  naturfärgad flätning. Dessa har en ljus look som ger associationer till naturen.

Hitta utemöbler i polyrotting på rea

På ILVA har vi ett stort och spännande sortiment av utemöbler i polyrotting och rotting. Vi har löpande erbjudanden på dessa. Det kan finnas riktigt bra besparingar att göra, och det är därför värt att hålla ögonen öppna för erbjudanden på våra rotting-utemöbler. Du kan alltid se våra aktuella erbjudanden på erbjudandesidan. Det kan vara värt att ha lite tålamod om du letar efter billiga utemöbler. Men vi strävar alltid efter att vårt sortiment ska innehålla utemöbler till bra priser. Du kan därför alltid göra en bra affär även om det inte nödvändigtvis är rea på utemöbler i polyrotting.