Korg
Korg

Avlastningsbord 

Produkter: 2
Produkter:2
Välj visning:
Visar 2 av 2

Avlastningsbord – en praktisk möbel som tar lite plats

Ett avlastningsbord, även kallat konsolbord, är ett smalt bord som är lätt att möblera med. Välj ett avlastningsbord med lådor och ytterligare hyllor under bordsytan om du vill ha extra mycket förvaringsutrymme.

Eftersom konsolbord i regel är smala är de också perfekta som hallbord. Med ett litet avlastningsbord i hallen får du en bra yta för post, tidningar, mobiler som laddas, nycklar och liknande. Beställ ditt avlastningsbord från ILVA idag och välj mellan att få det hemlevererat eller att hämta gratis i butik.

Nedanför har vi samlat fler förslag om hur du kan använda ditt avlastningsbord samt information om ILVAs produkter.

  • I entrén. Ett avlastningsbord med lådor och extra hyllplan ger många praktiska ytor för handskar, kepsar, nycklar och annat som används när man lämnar hemmet. Om du ställer korgar på de golvnära hyllorna får du ytterligare utrymme för exempelvis barnens mössor och vantar.

  • I vardagsrummet. Ett elegant avlastningsbord i marmor eller ek är en utmärkt plats för prydnadssaker, blommor, inramade fotografier och andra trevliga ting. Väljer du ett konsolbord med lådor får du dessutom en smidig förvaring för korsordstidningar eller surfplattor när de inte används.

  • På hemmakontoret. Med ett avlastningsbord som är smalt kan du skapa dig ett eget hemmakontor som tar minsta möjliga utrymme – perfekt för den trångbodde. Även ett avlastningsbord som är litet kan ha tillräckligt med plats för din bärbara dator samt lådor för externa hårddiskar, pennor och papper.

  • I tonårsrummet. Ett konsolbord med lådor kan med fördel användas som sminkbord eftersom det tar liten plats samtidigt som det rymmer mascara, läppstift och annan makeup. Tillsammans med en spegel och lampa blir sminkbordet komplett. Ställ gärna en liten bänk framför, så kan två personer sitta där samtidigt.

Inspiration till att inreda med ditt nya konsolbord

Är du osäker på om du ska välja exempelvis ett svart avlastningsbord eller ett träfärgat? Eller om avlastningsbordet ska vara i ek eller något annat träslag? ILVA har samlat flera inredningsbilder för att ge dig inspiration som förhoppningsvis kan hjälpa dig i besluten när du ska möblera ditt hem. Även om alla bilder inte innehåller konsolbord kan du få idéer till inredningsstilar och om du till exempel ska välja ett avlastningsbord i metall eller trä.

Beställ idag eller besök en ILVA-butik för att se avlastningsbordet i verkligheten

Du kan enkelt beställa en avlastningsbänk direkt från vår hemsida och få varan hemskickad. Om du gör en stor beställning kan du få fri frakt, annars kan du hämta avlastningsbordet gratis i någon av ILVAs butiker. Du är alltid välkommen in i till oss för att se möblerna i verkligheten, ibland kan det underlätta i valet och kvalet.

Till sist, missa inte ILVAs kampanjsida. Där hittar du möbler och inredningstillbehör till riktigt bra priser - har du tur hittar du ett konsolbord i trä eller något du inte ens visste att du letade efter!