Korg
Korg

Sammetsstolar

Produkter: 4
Produkter:4
Välj visning:
Visar 4 av 4

Sitt bekvämt med nya sammetsstolar

Det mjuka tyget och de sköna dynorna gör våra sammetsstolar riktigt sköna att sitta i. Dessutom är de trevliga att se på – den moderna och eleganta designen passar bra ihop med olika inredningsstilar. Med nya sammetsstolar kan du enkelt göra ditt vardagsrum och matrum trevligare. Just nu är det inne med sammetsstolar och de är populära i svenska hem.

Upptäck ILVAs stora utbud av sammetsstolar i olika designer.

Så här kan du inreda med sammetsstolar i olika färger

ILVA har sammetsstolar både i dämpade och starka färger. Om du har en minimalistisk inredningsstil kan du överväga en grå eller svart sammetsstol. Svarta, grå och beigea sammetsstolar ger ett lugnt intryck och är lätta att inreda med, eftersom de matchar de flesta andra kulörer.

Med en grön eller rosa sammetsstol får du in färg i ditt vardagsrum. Gröna sammetsstolar är inne just nu och de är särskilt snygga ihop med mässing, till exempel en bordslampa i mässing eller mässingsljusstake. Vi har också rosa sammetsstolar för dig som är ute efter ett romantiskt drag till din inredning.

Blå sammetsstolar har också blivit populärare på senare tid. Färgen blå är snygg till mycket, inte minst ihop med olika träslag. Ett inredningstips är därför att kombinera en blå sammetsstol med ett plankbord, fiskbensbord eller liknande.

Oavsett vilken färg du väljer på din stol i sammet finns det gott om spännande inredningsalternativ. Väljer du mörka stolar mot en ljus inredning, eller går hela möblemanget i beige? Alternativen är oändliga. Se gärna ILVAs inspirationssidor för att få idéer till hur du kan färgsätta och möblera med sammetsstolar och massor av andra möbler.

Välj sammetsstolar till matrummet

Om du letar efter nya stolar till matrummet kan du med fördel välja sammetsstolar. Matstolar i sammet är både praktiska och snygga. När du är på utkik efter en sammetsstol kan du överväga en stol med armstöd. Med armstöd kan du och dina gäster luta er åt sidorna och sitta bekvämt runt matbordet i flera timmar, från förrätten till avecen.

Sammetsstolar med armstöd är helt enkelt utmärkta att koppla av i en hel afton.

Ta hand om din sammetsstol

Om du har husdjur hemma är sammet ett extra bra materialval. Pälshår åker nämligen inte lika långt ned i fibrerna som hos andra textilier. Därför kan du enkelt ta bort katt- eller hundhår från din sammetsstol med handen eller en pälsborttagare.

Eftersom flera av ILVAs sammetsstolar har ett heltäckande överdrag kan det vara bra att ha olika rengöringsprodukter redo om olyckan är framme. Läs gärna vår guide för skötsel av olika möbelmaterial. Om du undrar över något gällande möbelvård kan du också fråga vår personal här i chatten eller på hemsidan.

Hitta billiga sammetsstolar bland ILVAs erbjudanden

På ILVA gillar vi sammetsstolar, det är därför vi har så många av dem. Oavsett om du letar efter en beige eller grå sammetsstol, eller en mer sprudlande färg som grönt, hittar du den hos oss.

Det är också möjligt att hitta sammetsstolar på rea på våra sidor för erbjudanden. Om du har tur hittar du just den beigea sammetsstol du letar efter – eller något annat du inte visste du ville ha. Kom ihåg att fyndsortimentet är begränsat och ändras kontinuerligt, så vänta inte för länge med att slå till.

Tips: Vi har också sammetssoffor. Kombinera dem med stolar i sammet för att skapa en enhetlig stil i ditt vardagsrum.

Beställ en sammetsstol från ILVA och välj mellan flera fraktalternativ

Hitta din nya stol i vårt sortiment och köp den redan idag, vi erbjuder flera smidiga fraktalternativ. Välj om du vill få varan hemlevererad eller hämta ut den gratis i butik. Våra fraktalternativ gäller oavsett om du beställer från hemsidan eller handlar i en fysisk ILVA butik.