Korg
Korg

1 look, 3 budgetar

Det klassiska bordet i trä och stilrena matstolar i djup svart är en look som aldrig slår fel. Vi kan även erkänna att vi älskar uttrycket som looken skapar i varje matrum. Men även om looken är genomgående - både i linje med trenderna för tiden och den skandinaviska inredningsstilen - så finns där flera olika sätt att fixa stilen på. Bara se här hur du kan inreda för en klassisk och inbjudande inredning på en budget som passar din plånbok.

 

Om du väljer den billigaste lösningen för det moderna och den tidstypiska looken, får du bland annat ett matbord som har en mycket autentisk trälook men som i verkligheten består av ekmelamin. Ekmelamin är ett mycket praktiskt material med god livslängd och hållbarhet för alla vardagsaktiviteter. Samtidigt är det lätt att rengöra och är därför ytterst praktiskt om det finns barn i familjen. Matstolarna som passar den lilla budgeten består av ett skal i formstöpt plast och är därmed också ytterst praktiska - särskilt när det kommer till rengöring och underhåll.

 

 

Med den mellanstora budgeten får du ett matrum som är inrett med ett modernt plankbord i massiv oljad ek och ben i svart, pulverlackerad metall. Bordet har ett skarpt, nordiskt uttryck som både är inbjudande och passar perfekt med trenderna för tiden. Stolarna för den mellanstora budgeten består av ett skal i formstöpt plast och en bekväm dyna för ytterligare sittkomfort. Dessutom kan du dekorera matrummet med ett iögonfallande stycke väggkonst i en unik cirkelform.

 

 

Inred med looken och möblerna som passar den stora budgeten om du vill ha ett hem som utstrålar något utöver det vanliga. Här får du ett danskdesignat plankbord som är producerat av högsta kvalitet. Med detta bord får du samtidigt också möjligheten att sammansätta ditt eget drömbord. Om du önskar en eller två plankor, raka eller organiska kanter - vilken bordsplatta passar hemma hos dig? Matstolarna som passar för den stora budgeten skapar en extra lyxig twist med läderlook och en sittkomfort som heter duga.

Så det är bara för dig att välja det matrum som passar ditt hem och din budget.