Korg
Korg

1 soffa, 3 looks - den svarta lädersoffan

Den svarta lädersoffan är en tvättäkta klassiker som med all sannolikhet står på plats i många hem. Men ofta kan det vara svårt att förnya en klassiker - och här är den svarta lädersoffan inte ett undantag. Därför har vi stylat den eleganta, klassiska och allsidiga svarta soffan DC3600 för tre olika looks så att du kan få inspiration till din egen soffa hemma i vardagsrummet.

/ Den svarta/vita looken

 

Den nedtonade svarta och vita looken är alltid en vinnare - också om du har inrett ditt hem med en svart lädersoffa. Med detta uttryck uppnår du en tydlig och skarp look i ditt hem och du kan enkelt göra det personligt med reseminnen, familjebilder och små, härliga saker. Den svarta/vita inredningen är både stilfull och smakfull och ger på snabbt vis ett intryck av elegans i hemmet.

/ Den färgrika looken

 

Med en svart soffa kan det gott finnas behov av att få in lite färg i hemmet. Det kan du enkelt göra med tillbehör som kuddar, filtar, mattor och brukskonst. Inredning med färger ger liv och massor av dynamik i inredningen, och färger är ett enkelt sätt att kontrastera den svarta lädersoffan på så att vardagsrummet inte riskerar att bli tråkigt och oinspirerande.

/ Den gröna looken

 

Vi får inte glömma bort den gröna inredningen. Botanik och gröna växter är en av de största trenderna för tiden. Och här är det endast fantasin som sätter gränser. Använd den gröna trender i form av växter i alla möjliga varianter, men även den gröna färgen på tillbehör och blickfång. Och självklart är den svarta soffan DC3600 också upplagd för att passa in med denna gröna trend. 

Shoppa den klassiska svarta DC 3600

Visar 0 av 0

Känner du dig inte färdig än?