MIN SOFFA

Mest populära

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Nyligen besökta

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Designa din egen soffa

ILVAs soffkoncept MIN SOFFA, ger dig möjligheten att skapa en soffa anpassad unikt efter ditt hem och dina behov. Här får du möjlighet att själv välja modell, storlek och material. Det är varken svårt eller dyrt.

Klicka här för att designa

Produkter:
8
Produkter:
8
Välj visning:
Anpassat av Nulstil filtre

Inga produkter matchar dina sökkriterier Nollställ alla filter
Visar 8 av 8

Min soffa gör det enkelt med design

Bygg din egen soffa! Det kanske låter orimligt men min soffa är vår tjänst för hur du kan designa din egen soffa här på ILVA. En soffa är dels en möbel som kostar en slant och som du vill ska hålla i många år och samtidigt är den hemmets kanske viktigaste designstatement. Soffan säger ofta en hel del om din personliga smak och om hur du gillar att slappna av. Med min soffa gör vi det lätt för dig att göra ett medvetet val där du inte behöver oroa dig för soffans kvalitet eller för hur olika sittmöbler ska passa ihop i en helhet. Du börjar med att välja en av våra serier som alla har ett flertal delar som kan kombineras på olika sätt. Vill du ha en vräkig hörnsoffa med schäslong och matchande fåtölj eller bara en enkel tvåsitssoffa? Med vårt system väljer du det som passar dig och det rum som möblerna ska stå i. Med min soffa kan du inreda även lite svårare och trånga utrymmen där inga konventionella soffor eller soffgrupper passar in. Vi samarbetar med ledande tillverkare av tyg och skinn för möbler och kan erbjuda dig ett stort urval för en personlig touch. Med det smarta rit- och visualiseringsverktyget Unity Web Player, som du kan ladda ner här på vår hemsida, kan du se din soffa i 3D innan du lägger din beställning. Om du behöver ta en närmre titt och kanske provsitta din möbel är du givetvis välkommen till vår butik i Svågertorp.

Min soffa är din egen drömsoffa

I många hem idag är soffan den centrala möbeln. Det är i den vi både vilar och umgås. Traditionellt är den mer synlig än t.ex. sängen och det är inte konstigt att många ser soffan som hemmets viktigaste investering. Min soffa har visat sig vara ett mycket lyckat koncept. Kanske eftersom det erbjuder en kombination av trygghet och valfrihet. Du får en kvalitetsmöbel just för dig och ditt rum, konstruerad på ett kostnadseffektivt sätt enligt konstens alla regler. När det gäller möbelns klädsel, den mest synliga delen av soffan är det du som är designern! Kanske kommer ditt val av form, utseende och funktion resultera i en sitt- och liggmöbel som ingen annan har. Att inreda med denna ofta klumpiga pjäs till möbel har aldrig varit enklare eller roligare än nu här hos oss på ILVA om du använder tjänsten min soffa. Med denna möjlighet behöver du inte surfa i timmar eller besöka otaliga butiker för att hitta en soffa med rätt mått och stil för ditt vardagsrum. Om du vill ha smakråd om tjänsten min soffa, svar på frågor om hur olika tyger och skinn rengörs på bästa sätt eller hjälp med Unity Web Player kan du alltid vända dig till vår kundtjänst. Vi tar också gärna hand om det praktiska kring köpet och kan ge ett bra pris på transporter inom hela Sverige. Vi försöker alltså kombinera bra service med bra pris på kvalitetsprodukter inom inredning. Vi ger dig mellanskillnaden om du hittar samma produkt till ett bättre pris hos en annan möbelåterförsäljare.