När vår blir sommar och solen står högt på himlen med löfte om långa och lugna dagar, flyttar vi ut. Inredningen tar sin form utanför hemmets väggar och tar plats i trädgården med stil och bekväma omgivningar.

Hos ILVA finner du de trädgårdsmöbler och trädgårdstillbehör för ditt personliga uttryck i trädgården. Oavsett om du gillar trädgårdsmöbler i plast, betong eller trä, så hittar du detta i vårt sortiment. Låt dig inspireras för en unik och mysig stämning i trädgården.

Mest populära just nu

Trädgårdsmöbler till terrassen eller altanen

Se det stora urvalet av trädgårdsgrupper

Hitta dina nya trädgårdsstolar

Välj mellan olika trädgårdsbord

Trädgårdsbänkar till myshörnan i trädgården

Se urvalet av altanmöblerInred trädgårdens myshörna med ljuvliga loungemöbler

Se hela urvalet av loungebord

Välj mellan många olika loungestolar

Loungesoffor för varje myshörna utomhus

Hitta din nya loungegruppGlöm inte trädgårdstillbehör för en personlig trädgård

Se hela urvalet av parasoller

Öka komforten med trädgårdsdynor

Dekoration och tillbehör till din trädgård

Inspiration till trädgården

Se årets trädgårdskatalog

Upptäck fler kataloger här

Med trädgårdsmöbler blir uteplatsen perfekt

Trädgårdsmöbler kommer i alla möjliga modeller, storlekar och prisklasser. Det är en möbelgrupp som inkluderar allt som kan behövas i möbelväg när man vill spendera tid utomhus. Hos oss hittar du till exempel olika cafébord med tillhörande stolar i massor av olika modeller. Du kan även hitta snygga och trendiga loungesoffor. Det är vanligt att möbler för utomhusbruk är gjorda av rotting eller konstrotting. Detta beror på att de är väldigt lättskötta. Den enda behandlingen som behövs är en enkelt avsköljning med vatten, så är det klart. Med lite krukor och fina växter kan du ge liv till inredningen och om du vill öka mysfaktorn ytterligare så är en fin matta en bra rekommendation. Med trädgårdsmöbler så blir det inte så svårt att inreda utomhus. Om du behöver inspiration så är det bara att kika omkring bland de olika möblerna i vårt sortiment. Du hittar säkert något som passar ditt uterum perfekt.

Förnya ditt uterum med hjälp av trädgårdsmöbler

Ett kallt och tråkigt uterum behöver inte så mycket jobb för att bli inbjudande och mysigt. Det räcker oftast med att man inreder med trädgårdsmöbler, textiler och några tända ljus. Om man kombinerar detta med några färgglada textiler som filtar och kuddar så höjer man även mysfaktorn. Trädgårdsmöbler är möbler som är speciellt tillverkade för att klara av vädrets makter utan att slitas. För att ge en inomhuskänsla i uterummet kan några mjuka kuddar eller varma filtar gör susen. Filtarna är särskilt bra eftersom man med dessa håller sig varm och slipper gå in när de blir lite kyligt. Du hittar mängder av olika produkter för hemmet i vårt stora sortiment.