Korg
Korg

Komfort och stil med Click

Med Click serien får du en fusion av stil och funktionalitet, perfekt för alla uteplatser. Med bekväma plastlameller och en design som passar i de flesta trädgårdar, är Click inte bara en trädgårdsstol - det är en storsäljare. Vare sig det är för avkopplande soltimmar ensam på balkongen eller mysiga stunder med goda vänner, så hittar du säkert en Clickstol som passar. Läs mer om hur Click kan lyfta din uteplats till nya höjder.

SOLENS FAVORIT: CLICK STOLAR

Även om Click-serien har ett klart fokus, nämligen trädgårdsstolar, så innehåller den ett överflöd av möjligheter, så att du kan njuta av solen (eller skuggan) precis som du önskar. Vare sig du föredrar att sitta högt och njuta av utsikten med Click High-trädgårdsstolen, justera ryggstödet på en positionsstol för optimal avslappning, gunga sakta i en gungstol, eller ta en tupplur i solen med sunrockern, har Click helt enkelt allt. Serien erbjuder också klassiska trädgårdsstolar, solida solstolar och praktiska pallar, och du har självklart möjlighet att välja bland en massa fina färger, som alla inbjuder till maximal avkoppling. Med Click kan du med andra ord själv skapa de bästa förutsättningarna för just avkoppling.

DEn PERFEKTA matchen TILL utebordet

Åh, det finns inget härligare än att kunna flytta måltiderna utomhus. Och med Click stolarna blir övergången från inomhus till utomhus både stilfull och sömlös. Deras strömlinjeformade och rena design passar perfekt till många olika utebord. På bilderna nedan kan du se hur Click trädgårdsstolarna är stylade med vårt utebord Eclipse. Det är inte en slump, för med Eclipses bordsskiva i oljad bambu matchar det samma naturliga material på armstöden på Click på finaste sätt. Tillsammans skapar de en inbjudande utomhusmatplats som utstrålar en lätt och elegant atmosfär - perfekt för sommarens måltider under bar himmel.

Skötsel och underhåll

Utemöbler i plast är kända för sin hållbarhet och väderbeständighet, och är därför ett populärt val för trädgårdar och balkonger.

Underhållningen är enkel: För daglig rengöring krävs bara en mjuk borste och såpvatten. För en grundligare rengöring, särskilt efter längre perioder av inaktivitet eller betydande smuts, är Guardian Poly Wash effektiv för att ta bort envisa fläckar, så att möblerna förblir i toppskick. Detta gör plastmöbler till en god lösning för dem som önskar minimal skötsel och underhåll av sina utemöbler.

ULTIMAT AVKOPPLING

Är det dags att koppla av helt och hållet? Det klarar du enkelt med Click. Och även här har du möjlighet att välja bland flera olika typer av avkoppling; sunrocker, solstol samt en pall. Och en sak är säker för dem alla: De ger dig verkligen känslan av sommar, tung andning och ro i sinnet. Med Click solstolen kan du hitta din favoritposition för sommaravkopplingen, vare sig du föredrar att sitta upprätt med benen uppe eller ligga platt tillbaka. Denna flexibilitet säkerställer att du alltid kan njuta av solen i den position som är mest behaglig för dig. Koppla av i trädgården och låt solens strålar värma dig, medan du enkelt justerar stolen till din föredragna ställning med en enkel rörelse. Oavsett om ditt uterum är en mysig innergård, en solig terrass eller en rymlig balkong, erbjuder Click sunrocker den perfekta ramen för avkoppling. Skapa ett inbjudande utemiljö, där du kan njuta av avkopplande stunder i en bekväm position. Med Click sunrockeren får du även möjlighet att finjustera din avkoppling genom att bara använda din kroppsvikt som motvikt. Luta dig fram och tillbaka och upplev hur enkelt och behagligt sommarlivet kan vara med Click på din uteplats.

Glöm inte att vila fötterna. Oavsett om du njuter av solen på terrassen eller kopplar av efter en lång dag, är Click pallen designad för att ge dig bästa stöd. Använd den tillsammans med din favorit Click trädgårdsstol för att skapa ett stilfullt och inbjudande hörn på din terrass, där du kan koppla av i full komfort. Pallen är inte bara praktisk, utan också charmig med sina eleganta lameller, som är lätta att underhålla och kommer i ett brett urval av färger. Välj den som passar bäst till din utomhusmiljö, och njut av det perfekta stället för avkoppling i de härligaste omgivningarna.

 

Full avkoppling med CLICK