Korg
Korg

Se vårt stora utbud av möbler och tillbehör till hemmet

ILVA är en möbelbutik som säljer danska designmöbler både på Internet och i butik. Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av möbler och heminredning. Vi har både inne och utemöbler i flera olika stilar för att passa varje hem. Se bland annat våra många olika soffor, heminredning, eller stora utbud av sängar.

Kort information om ILVA: ILVA är ett danskt möbelföretag och har länge varit ett av danskarnas föredragna möbelvaruhus. Sedan länge är ILVA också en stor möbel- och inredningsbutik online. ILVA finns sedan flera år i Sverige och växer stadigt med sin kombination av danska designmöbler och heminredning.

Alltid många erbjudanden på möbler online och i butik

ILVA har ofta bra erbjudanden på matbord, matstolar, fåtöljer och mycket annat. Du hittar flera av våra erbjudanden och mycket mer i ILVAs reklamblad, nyhetsbrev och sociala medier.

Kolla gärna också in vår online outlet där du finner ytterligare prissänkta möbler online till hela hemmet. Men vänta inte för länge med att slå till om du hittar något du gillar, erbjudandena gäller bara så länge lagret räcker.

En levande och inspirerande möbelbutik

ILVA är en möbelbutik som lägger stor vikt vid att ha kunnig personal. Vi är hängivna i att hjälpa våra kunder om allt från möbelvård till val av material. Så tveka inte att fråga oss om du undrar något om våra möbler, heminredning eller tjänster, vi finns redo att hjälpa både i butik och på hemsidan.

Vi vill gärna inspirera våra kunder till att göra sina bostäder till intressanta och personliga hem. Oavsett om du föredrar klassiska möbler i tidlös design eller följer de senaste inredningstrenderna, så hittar du ett stort utbud hos oss. För att få idéer till val av inredning, möbler och mycket annat kan du kolla in våra inspirationssidor. Där finns bilder från hela bostaden, exempelvis vardagsrummet, sovrummet och trädgården.

Se ILVAs unika möbler i verkligheten

Om du tycker det är svårt att välja möbler på nätet kan du alltid besöka någon av våra möbelbutiker. Och om du skulle ha vägarna förbi Danmark är du välkommen till något av ILVAs stora möbelvaruhus, som dessutom har möbler som inte finns på hemsidan. Det är ofta lättare att få en uppfattning om möblerna i verkligheten så det är alltid en bra idé att besöka en butik om du har möjlighet. Om du redan vet vad du vill ha kan du förstås alltid snabbt och enkelt beställa direkt från hemsidan. Vi erbjuder flera smidiga fraktalternativ.

Välkommen till ILVA.