Korg
Korg

*Gäller ej Fast lågt pris, Skovby, ljuskällor, möbelvård och redan nedsatta varor

söker du?

VILKEN KATEGORI

Hitta våra butiker och öppettider

Tycker du att det är svårt att välja möbler på nätet, så är du alltid välkommen tilI en av våra inspirerande butiker. Där kan du kan du se våra möbler i verkligheten, och få hjälp och goda råd av vår kunniga personal. Välkommen till ILVA

Se våra butiker här

Möbler och heminredning till det moderna hemmet

Behöver ditt vardagsrum nya möbler? Eller drömmer du om att skapa ett mysig oas inne i sovrummet? Oavsett vilken del av huset du söker möbler till, har du goda möjligheter att hitta dem hos ILVA.

Vi har ett stort sortiment av möbler för hela hemmet. Upptäck våra soffor, bli inspirerad av trevlig heminredning, välj bland massor av förvaringsmöjligheter eller skapa förutsättningarna för en god nattsömn med en ny säng från ett av Sveriges största utbud. Vi på ILVA vill vi gärna erbjuda dig extra bra priser på matbord, matstolar, fåtöljer och våra andra möbler. Se våra sidor med erbjudanden för att hitta möbler online till nedsatt pris.

 

Ett levande och inspirerande inredningsuniversum

Vi är hängivna att hjälpa och inspirera våra kunder till att göra varje bostad till ett personligt hem. Därför har vi ansträngt oss för att skapa ett levande och inspirerande inredningsuniversum. Oavsett om du gillar möbler i tidlös design eller fördrar möbler som följer de senaste inredningstrenderna, har vi något för dig.

Utforska vårt möbeluniversum eller hämta idéer till din inredning på våra inspirationssidor, där vi löpande guidar dig till att skapa ett hemtrevligt hem. På inspirationssidorna håller du dig uppdaterad på trender och kan läsa om inredning med både möbler och utsmyckning.

Vill du inspireras här och nu? Här nedanför hittar du ett urval av våra populära blogginlägg:

INSPIRATION TILL DIG

Designa din unika soffa
Välj själv form, färg och struktur

Se mer här

Tyg- och läderkollektion
Designa din möbel

Se katalog

Möbler i hållbar design och hög kvalitet

På ILVA har vi som målsättning att våra kunder ska glädja sig åt sina möbler i många år. Därför är det viktigt för oss att våra kollektioner både följer trender i tiden och har hög kvalitet som håller år efter år.

Vårt stora inköpsteam har som uppgift att garantera ett bra samspel mellan kvalitet, design och priser på de produkter som blir del av vårt sortiment. Hållbarhet spelar en central roll och vi väljer ut material med omsorg, däribland FSC®-certifierade material.

Vi tar ansvar både för vår egen tillverkning och gör det lätt för dig som kund att välja nya och moderna möbler med omtanke.

Hitta nya möbler i din lokala möbelbutik

På ILVA hittar du ett stort utbud av unika möbler som kan piffa upp din inredning. Om du tycker det är svårt att välja möbler på nätet är du alltid välkommen att besöka någon av ILVAs möbelbutiker. I butik kan du testa våra möbler i verkligheten och få hjälp direkt av vår kunniga personal. Dessutom kan du hitta möbler i butikerna som vi inte har på hemsidan.
Välkommen till ILVA

ILVA är ett danskt möbelföretag och är ett av de större möbelvaruhusen i Danmark. ILVA finns både i fysiska butiker och som möbel- och inredningsbutik online. Sedan flera år finns ILVA i Sverige och växer stadigt med sin kombination av danska designmöbler och heminredning.