Korg
Korg

Uterum för alla hem

Inred ditt uterum så att det passar ditt behov och dina möjligheter. Genom att dela upp utelivet i olika delar, så kan du åstadkomma en lösning som passar alla möjliga tillfällen. Har du en stor trädgård med en terrass eller kanske en mindre altan? Oavsett vad så har vi ett stort urval av trädgårdsmöbler för både stora och små uteliv.

Altanen

Oavsett om du har en stor trädgård eller mindre altan, så ska det finnas möjlighet för alla att skapa ett trevligt uteliv. En altan medför ofta några begränsningar i förhållande till en trädgård, så därför kan ett caféset vara det perfekta valet. Mindre plats betyder dock att du behöver tänka mer kreativt när det kommer till att välja trädgårdsmöbler, så att du utnyttjar utrymmet på bästa möjliga sätt. Till altanen är det särskilt bra att ha trädgårdsmöbler som kan fällas ihop vilket gör att de tar upp så lite plats som möjligt när de inte används. Detta ger dig en flexibel och funktionell altan som kan ändras om efter behov.

 

 

Trädgården

Det är naturligtvis en stor skillnad på om du har en stor terrass eller en liten altan, när det kommer till att välja trädgårdsmöbler. Om du har en stor trädgård så kan du pryda den med ett stort matbord så att du har gott om plats för vänner och familj. Kanske har du turen med ett tillräckligt stort utrymme för att kunna med en matplats och ett loungeområde, där man kan slappna av under solen.

Matplatsen

Matplatsen är ofta samlingspunkten i trädgården. Det är här som familj och vänner samlas för att grilla, umgås och bara ha det allmänt trevligt inpå småtimmarna. Med andra ord är matplatsen trädgårdens mittpunkt och det viktigaste området. Oavsett stil och behov så finns där alltid alternativ. Föredrar du den färgglada och moderna stilen? Den klassiska och enkla? Eller kanske den trevliga och romantiska? Oavsett vilken stil du föredrar, så är vi säkra på att du kommer att hitta en grupp som passar ditt uteliv.

Loungeområdet

Om du har turen att ha tillräckligt med plats för ett loungeområde i trädgården, så är möjligheterna nästa oändliga. Avslappning och hygge är upplagt i ett loungeområde. Där kan du luta dig tillbaka efter många timmar i solen, alternativt låta snacket flöda långt in på sommarkvällarna tillsammans med vänner och familj. Loungeområdet kan också bli platsen i trädgården där du finner lugn och ro. Med andra ord är möjligheterna många och det är endast fantasin som sätter gränser.

Våra utvalda favoriter till loungeområdet

Skapa hygge med trädgårdstillbehör

Oavsett om det rör sig om en stor trädgård eller liten altan, så ska det naturligtvis alltid finnas utrymme för hygge. Du kan enkelt skapa en trevlig atmosfär och ge ditt uteliv en personlig prägel med olika typer av trädgårdstillbehör. Dessa tillbehör är det som binder ihop looken och sätter pricken på i:et för ett perfekt uterum. Snygga prydnadskuddar, vackra krukor och mjuka utomhusmattor skapar en inbjudande utelivsoas, där du kommer vilja vistas under många sommartimmar.

Hitta trädgårdsmöblerna till ditt uteliv