Korg
Korg

Trädgårdsmöbler oavsett din budget

Står du inför uppgiften att inreda ditt uterum? Kanske ska det vara en lösning som inte kostar allt för mycket pengar - eller om du kanske vill investera i nya trädgårdsmöbler som du kan glädjas av i många år framöver. Här visar vi dig tre vackra trädgårdsgrupper som kan fungera som utgångspunkt för timvis med sommarhygge i trädgården eller på terrassen.

Canova - för den mindre budgeten

Om din budget är på den mindre sidan, så kan du med fördel välja en trädgårdsgrupp som både garanterar dig en plats att samlas på under hela sommaren och som samtidigt ger uterummet en frisk fläkt i form av kulörer. Gruppen består av ett matbord som är robust och hållbart. Bordsskivan består av mörkgrått glas och benställningen är i formad, grå pulverlackerad aluminium. Med bordet medföljer 4 stolar som både är praktiska och underhållsfria, och som samtidigt är med för att skapa ett modernt och tidlöst uttryck.

Visar 0 av 0

Korsika - för den mellanstora budgeten

Om du väljer en trädgårdsgrupp som ligger i den mellersta prisklassen, så kan du välja denna grupp med ett bord i grå mosaik. Med denna grupp får du ett annorlunda uttryck som garanterat kommer att dra till sig uppmärksamhet. Med bordet kommer 4 tillhörande stolar, som är klassiska och tidlösa till sitt utseende. Samtidigt får du också en hög komfort vilket gör att du enkelt kan spendera många timmar runt bordet under härliga solskensdagar.

Marrone - för den stora budgeten

Om du önskar investera i en ny trädgårdsgrupp som ska stå sig i många år, så kan vi rekommendera denna trädgårdsgrupp. Här får du hög kvalitet i form av ett bord som består av fibercement tillsammans med stolar i eukalyptus. Samtidigt är trädgårdsgruppen väldigt klassisk i sitt uttryck vilket ger en grupp som kan pryda trädgården eller terrassen under många år. Denna trädgårdsgrupp är dessutom unik eftersom utseendet gör att både bord och stolar fungerar lika bra inomhus som utomhus.

Inred ditt uterum oavsett din budget

Kika här eller besök ILVAs varuhus för att se ett brett urval av trädgårdsmöbler som passar för varje budget.

Läs om de nuvarande trenderna

Trädgårdskatalog 2020