Korg
Korg

Tips till utomhusförvaring

På samma sätt som det är viktigt med förvaringsplatser inomhus är det viktigt att utnyttja platsen på terrassen eller i trädgården med snygga förvaringsmöjligheter till exempelvis dynor, grilltillbehör, trädgårdstillbehör mm.

 

Så får du ordning i trädgården

Större möbler sätter rammar för inredningen såväl inne som ute, inredningstillbehör gör detaljerna och kan ge en neutral inredning en trevlig personlig smak. Det finns oändliga möjligheter som kan göra trädgården och terrassen så inbjudande att det blir svår att hålla sig ifrån den när vädret visar sin bästa sida. Vi rekommenderar mjuka textiler och dynor som gör det bekvämt att sitta ner en längre tid. Förvaring av dynor kan på ett snyggt sätt ske i en dynlåda som skyddar dina kuddar, mattor och dynor från fukt under natten.

Väljer du en rymligare dynlåda har du möjlighet att förvara barnens leksaker och andra småsaker där som ibland kan vara i vägen, så det inte ser så stökigt ut när du exempelvis har gäster på besök. Alternativt kan du utnyttja plats i trädgården eller på terrassen till ett snyggt avlastningsbord som kan användas till att förvara krukor, korgar, redskap eller några av trädgårdens fina krukväxter.

Visar 0 av 0