Korg
Korg

Ta med höstmyset utomhus

Efter en lång och skön sommar är det alltid lite svårt att vänja sig till att man nu ska sitta inne och mysa istället för utomhus. Därför vill vi ge dig några bra tips på hur du kan skapa höstmys i trädgården eller på din uteplats. Med mjuka kuddar, varma plädar och behaglig belysning kan du enkelt njuta av utomhuslivet ett litet tag till.  

 

Håll värmen på ett mysigt vis 

När du ska njuta av utomhuslivet i höst kan det vara nödvändigt med några extra lager för att hålla värmen. Tänd ett mysigt bål som både skapar en härlig stämning men också ge lite extra värme till uteplatsen. Eller ta med alla dina mjuka plädar ut och luta dig tillbaka i dina trädgårdsmöbler och njut av att sommaren kanske inte riktigt var helt över ännu.  

 

När mörkret faller på

Det är inte någon hemlighet att vi älskar ljus och lampor. Inomhus, utomhus, i trädgården, på uteplatsen. Ja, det finns inget som kan skapa en så härlig stämning och bra mysfaktor som ljus. Med den rätta belysningen i trädgården förlänger du timmarna och ljuset låter dig sitta ute på kvällen - och kanske till och med in på småtimmarna.

 

Växter som överlever vintern

Skapa en hörna av din uteplats där det finns en extra mysig atmosfär i form av växter i olika nyanser. Växter hjälper till att sätta den oemotståndliga stämningen som vi har så svårt att sätta fingret på. Välj några krukor i en look som passar dina trädgårdsmöbler och skapa en vacker miljö på din uteplats. 

 


Få ut mer av din trädgård 

Alla trädgårdstillbehör

Allt till trädgården