Korg
Korg

Sommarens vackraste trädgård

Inred din trädgård så att den passar alla dina behov. Med olika sektioner som tillgodoser alla behov har du den perfekta trädgården som både familj och vänner tveklöst kan besöka och glädjas åt hela sommaren.

Matområdet

Matområdet är trädgårdens viktigaste område. Det är här du samlar familjen. Det är här du serverar den grillade maten. Och det är här samtalen flödar långt in på kvällarna. Med andra ord är matområdet trädgårdens mittpunkt och samlingspunkt.

Oavsett stil och behov kan du inreda ditt matområde i trädgården så att det passar både dig och din trädgård. Föredrar du den brokiga, klassiska eller romantiska stilen? Oavsett vad du gillar hittar du med säkerhet en trädgårdsgrupp hos ILVA som passar perfekt i din trädgård.

Utvalda favoriter

Loungeområdet

När det är dags för hygge och och avslappning i trädgården, är ett loungeområde den givna platsen för avslappning. Här kan du lägga dig med vänner och familj för trevlig kvalitetstid i vacker miljö. Med en loungemiljö betonar du soffans härliga egenskaper i solskenet. Och istället för att samla vänner och familjen inomhus i vardagsrumssoffan, kan ni mötas upp ute i trädgården under en härlig sommarsol, med förfriskningar i hand för goda samtal och efterlängtad kvalitetstid. 

Solområdet

När sommaravslappningen ska höjas till en ny nivå är det ett måste med en lugn hörna där du på riktigt kan njuta av solen och sommarens värme. Här kan du med gott samvete luta dig tillbaka i en skön solstol medan du njuter av egentid, en bra bok eller trevligt sällskap tillsammans med de du tycker om.

Så snart du har tid för total avslappning, så finns det inget bättre än att lägga upp benen och luta huvudet tillbaka. Låt tankarna flyga iväg och njut av lugn och ro. Därför bör en äkta sommarträdgård också ha plats för ett underbart solområde för denna typ av avslappning.

Tillbehör till alla områden

Oavsett hur du inreder ditt uterum, trädgård eller sommaroas så ska det finnas plats för hygge i mängder. Du skapar enkelt en trevlig stämning och personlig atmosfär genom att placera ut iögonfallande trädgårdstillbehör. Vackra krukor, idylliska lyktor och mjuka textilier skapar en inbjudande trädgård, som fungerar som den perfekta uppehållsplatsen för både vänner och familj.

Se alla trädgårdstillbehör här

Få inspiration till din sommarträdgård