Korg
Korg

Sommarens populäraste loungemöbler

Sol och sommarvärme innebär avkoppling. Därför är det ett ypperligt tillfälle att inreda uteplatsen med härliga loungemöbler. Vi har samlat våra populäraste loungemöbler, så att du kan hitta just de som passar din stil och din uteplats - oavsett om du bor i ett hem med en stor trädgård, en mindre balkong eller något däremellan.

HORIZON SERIEN

Horizon-loungesetet kan anpassas efter dina önskemål. Horizon-modulsoffan kan designas så att hela familjen får plats. Med den stora serien av flera möjligheter, passar Horizon in i alla utomhusmiljöer, där alla behov kan tillgodoses.

LANGKAWI SERIEN

Utemöblerna från Langkawi-serien är tillverkade av FSC-certifierat eukalyptusträ och med dynor i olefin, som är motståndskraftiga mot svenskt väder. I loungeserien hittar du en loungestol, loungesoffa, solstol och sidobord, som både finns i en mörkbrun oljad variant med mörkgrå dynor och i en naturligt oljad variant med ljusgrå dynor. Langkawi kan stå utomhus, då det tål vatten och sol, och är smutsavvisande.

ESTELLE SERIEN

Estelle-serien har FSC-märkt eukalyptusträ, svart pulverlackerad stomme och dynor av olefin. Estelle-loungesetet kräver begränsat underhåll med sina olefin-dynor, som låter regndropparna pärla sig och rinna av, och samtidigt enkelt kan anpassas efter dina behov.

SERINO SERIEN

Serino är en serie av loungemöbler som du kan anpassa efter dina behov, med modulerna som kan kombineras på olika sätt. Serino är tillverkad i naturfärgad polyrotting och aluminium, vilket är slitstarkt och kräver väldigt lite underhåll. Dessutom har trädgårdsmöblerna sandfärgade dynor, som passar in i den nu trendande neutrala färgskalan.

KORIUS SERIEN

Korius är loungesoffan för dig som vill skapa den mysiga inomhusstämningen på uteplatsen. Loungesoffan är tålig mot slitage, smuts och missfärgning från solen, vilket gör den särskilt lämplig för de skiftande svenska väderförhållandena. Du kan välja en av de befintliga uppsättningarna, eller sätta ihop din egen loungesoffa med de olika modulerna.

NESTOR SERIEN

Nestor är en loungesoffa som kombinerar komfort och en stilren design. Loungesoffan är tillverkad i material som är lämpliga för det instabila sommarvädret och som står emot slitage, smuts och blekning från solens strålar. Med modulerna från Nestor-serien kan du sätta ihop din loungesoffa efter dina behov och önskemål.