Korg
Korg

ILVA SOMMARDRÖMMAR

Sommaren närmar sig och vi kan börja se fram emot att tillbringa de långa sommardagarna utomhus i trädgården och på altanen. Det betyder också att uteplatsen snart ska göras i ordning och förvandlas till en mysig oas, med plats till att umgås, att koppla av och njuta av sköna ögonblick i solen.

På ILVA kan dina sommardrömmar bli till verklighet och din uteplats kan bli precis som du vill. Gå på upptäcktsfärd i vårt stora sortiment av utemöbler och hitta inspiration till säsongens största inredningstendenser i trädgården här.

INSPIRATION TILL DIG

Inred trädgården

MED BORD OCH STOLAR

Inred altanen

MED ALTANVÄNLIGA MÖBLER

Vale utebord

Tillverkat i FSC®-certifierat och kontrollerat teakträ, som är hållbart och kräver ett minimalt underhåll. Att materialet är det samma i både bordsskiva och ben ger utebordet en enkel och naturlig look som passar ihop med alla slags trädgårdsstolar som du väljer att matcha det med.

Inred trädgården

MED TILLBEHÖR

Dalby loungegrupp


Denna moderna tolkning av de tidlösa utemöblerna är
designade i massivt, oljat eukalyptusträ, som ger möblerna
sitt klassiska utseende. Sitsen i grå texteline ger ett
modernt motspel till träet, och det är även en av detaljerna
som gör dessa loungemöbler extra dekorativa när de står
framme. Både med och utan dynor.
Och du kan lugnt låta Dalby stå framme på terrassen.
Loungemöblerna kräver ett minimalt underhåll och dynorna
är smutsavvisande.

Se loungegrupp

Förläng levnadstiden på dina utemöbler

Skötselguide

Se vår utemöbelutställning i en ILVA butik i närheten av dig
Hitta butiker och öppettider

Trädgårdskatalog 2023


I år har vi inspirerats av den nordiska, råa naturen till inredningen av uteplatsen.Kollektionen består av utemöbler i naturmaterial, som trä inaturlig form, med kvistknölar och ådror och en neutral ochdämpad färgskala med skira kontraster i offwhite, taupe, beigeoch grått. Det råa och oförstörda kompletteras av handgjorda,välskapta detaljer och rena linjer för att skapa en dämpadenkelhet i inredningen av din trädgård och uteplats. Upplev hela kollektionen av utemöbler till sommaren 2023 i katalogen här.


Se trädgårdskatalogen