Korg
Korg

Piffa upp din uteplats med trädgårdsinredning

Förhoppningsvis kommer vi att tillbringa många timmar utomhus när vädret blir bättre. Därför är det viktigt att ta med den hemtrevliga stämningen ut på terrassen och i trädgården. Med mysiga och dekorativa trädgårdstillbehör kan du enkelt och snabbt ge ditt utomhusutrymme en uppfräschning, och du kommer automatiskt att få ännu mer lust att spendera dina timmar under sommarsolens varma strålar.

Utebelysning

Med solcellsdrivna lampor och lyktor blir din uteplats ett mysigt ställe att tillbringa de varma sommarkvällarna på. Mysig stämning är garanterad även när mörkret faller. Med fina ljusslingor, dekorativa lyktor och lite solcellsdriven belysning förlänger du timmarna på uteplatsen och du kan lätt sitta med en bra bok i handen, även efter att det blivit mörkt.

Mjuka element

Genom att inkludera mjuka element i inredningen på din uteplats skapas en inbjudande atmosfär för avkoppling, i lugn och ro. När de varma dagarna och sommarstämningen kommer spenderar vi alltmer tid utomhus, så varför inte göra det extra mysigt? Med mjuka kuddar, plädar och utomhusmattor kan du enkelt och snabbt dekorera uteplatsen och samtidigt ge den en inbjudande atmosfär. Dessutom får du möjligheten att förlänga timmarna utomhus, genom att kunna krypa under en mjuk filt när kylan börjar komma.

Vaser och krukor

Med dekorativa vaser och krukor på uteplatsen kan du enkelt lägga till lite extra karaktär i din trädgårds-, terrass- eller balkonginredning. Växter och blommor i vackra former och färger pryder uteplatsen och tillför samtidigt lite extra liv och natur till inredningen. Dessutom lockar de extra växterna till sig djur som fjärilar och nyckelpigor, vilket bara förstärker sommarstämningen ännu mer.